Vakantiewoningen huren in Pompei (Napels), Campanië, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Campanië (Pompei (Napels)), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Pompei (Napels), Campanië, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op loopafstand van de Romeinse ruines van Pompei gelegen bungalows voor 2 + 2 personen te huur !

Deze Camping Spartacus Pompei Campanie Bungalows zijn standaard geschikt voor 2 personen, maar kunnen eenvoudig uitgebreid worden naar een bungalow voor 2 volwassenen + 2 kinderen. In de standaarduitvoering beschikt de bungalow over een 2-pers. bed of over twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet (een aantal zijn ook uitgerust met bidet) en airco. Tuinmeubilair is standaard aanwezig. Een (bij te plaatsen) keukentje kan gehuurd worden. Let op ! Zeer interessante dagprijzen !!

Camping Spartacus beschikt over meerdere typen accommodaties. Kijk even op de website voor meer informatie.

Camping Spartacus ligt slechts 100 meter van de ingang van de Romeinse ruïnes en 150 meter van het bus- en treinstation. Ideaal dus om bijv. Napels te gaan verkennen of om prachtige locaties als Sorrento, Capri, Ercolano, de Vesuvius, Amalfi of Ischia te bezoeken.

Als gast van de Camping Spartacus Pompei Campanie Bungalows heeft u de beschikking over een minimarkt, bar, pizzeria en wifi. Er is een gratis shuttle naar een nabijgelegen zwembad en ook transport naar de stranden in de omgeving kan geregeld worden.

Wij heten u van harte welkom op onze camping. Spartacus Camping is het gehele jaar geopend, dus een verblijf is mogelijk in alle jaargetijden. Graag tot ziens in Pompei !

Ga terug naar overzicht