Vakantiewoningen huren in Parijs Neuilly-sur-Seine, IIe-de-France Hauts de Seine, Frankrijk | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Ile-de-France Hauts-de-Seine/Yvelines (Parijs Neuilly-sur-Seine), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs Neuilly-sur-Seine, IIe-de-France Hauts-de-Seine, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend vakantiehuis te huur voor 4 personen in Parijs Neuilly-sur-Seine, op 1 km vanaf Parijs.

Vakantiehuis Parijs Neuilly sur Seine Ile de France Hauts de Seine Frankrijk beschikt over 1 kamer (30m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met 1 2-persoons divanbed. Galerij met 1 2-persoons bed. Open keuken, voorzien van een 2-pits kookplaat, magnetron en een bar en eettafel. Bad/WC. Ter beschikking: strijkijzer, haardroger. Het 2-persoons bed (toegang via ladder) bevindt zich boven het 2-persoons divanbed. U heeft badlinnen ter beschikking en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Vakantiehuis Parijs Neuilly sur Seine Ile de France Hauts de Seine Frankrijk is gelegen op 1 km vanaf Parijs, in de wijk Bois de Boulogne, Porte Maillot. U heeft de mogelijkheid om 1 x per week de schoonmaak te laten doen (extra). Er bevinden zich openbare parkeerplaatsen in de straat. Een levensmiddelenwinkel en een restaurant vindt u op 200m en het metrostation "Les Sablons" op 800m afstand.

Neuilly-sur-Seine is een dure voorstad, ten noordwesten, van Parijs, aan de rechteroever van de Seine. Een deel van de stad is gelegen op het eiland La Grande Jatte. Veel grote bedrijven hebben hun hoofdkwartier in Neuilly. De stad wordt begrensd door Parijs, het Bois de Boulogne, de Seine en Levallois-Perret.

De regio Hauts-de-Seine ligt ten westen van Parijs. Les Hauts-de-Seine is een ideale combinatie van bossen en tuinen die geschiedenis en natuur combineren. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit schitterende vakantiehuis in Parijs Neuilly-sur-Seine, in de regio Ile-de-France Hauts-de-Seine in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht