Vakantiewoningen huren in Parijs La Défense, IIe-de-France Hauts-de-Seine, Frankrijk | appartement voor 2 personen

Plaats
Ile-de-France Hauts-de-Seine/Yvelines (Parijs La Défense), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs La Défense, IIe-de-France Hauts-de-Seine, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 2 personen in Parijs La Défense, in de regio Ile-de-France Hauts-de-Seine in Frankrijk. Het appartement is gelegen in de buurt van La Grande Arche.

Vakantiehuis Parijs La Défense Ile de France Hauts de Seine Frankrijk (genaamd "Adagio Paris La Défense Esplanade") beschikt over 1 kamer: woon-/eetkamer met 2 slaapplaatsen, TV met internationale TV-zenders. Kookhoek, voorzien van een afwasmachine, keramische kookplaat, magnetron en een elektrische koffiemachine. Badkamer, apart toilet. Baby uitrusting op aanvraag (geen extra kosten). Het vakantiehuis beschikt over verwarming, telefoon, kluis, haardroger en internet (WIFI). Let op: 1 huisdier toegestaan.

Vakantiehuis Parijs La Défense Ile de France Hauts de Seine Frankrijk is een onderdeel van een aparthotel en beschikt over een ontbijtruimte, lift, air-conditioning, wasmachine, droger (voor medegebruik, extra). Een levensmiddelenwinkel, restaurant en het metrostation "La Défense Esplanade" vindt u op 500 meter afstand. Attracties in de buurt: La Grande Arche. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

De regio Ile-de-France is qua natuurschoon uitzonderlijk goed bedeeld. De aller-lieflijkste valleitjes, landelijke contreien met hun geheel eigen karakter, bossen en weidse vlakten waren van oudsher wijkplaatsen voor Parijzenaars die het jachtige leven van de hoofdstad beu waren. En er valt dan ook een fabelachtige hoeveelheid kunstschatten en ander cultuur bezit van historisch belang te ontdekken. De regio Ile-de-France omsluit de hoofdstad Parijs. De regio Hauts-de-Seine ligt ten westen van Parijs en is een ideale combinatie van bossen en tuinen die geschiedenis en natuur combineren.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Parijs La Défense in de regio IIe-de-France Hauts-de-Seine in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht