Vakantiewoningen huren in Parijs Issy-les-Moulineaux, IIe-de-France Hauts-de-Seine, Frankrijk | appartement voor 2 personen

Plaats
Ile-de-France Hauts-de-Seine/Yvelines (Parijs Issy-les-Moulineaux), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs Issy-les-Moulineaux, IIe-de-France Hauts-de-Seine, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis / appartement te huur voor 2 personen in Parijs Issy-les-Moulineaux. De regio Hauts-de-Seine is een ideale combinatie van bossen en tuinen in Parijs die geschiedenis en natuur combineren.

Vakantiehuis Parijs Issy les Moulineaux Ile de France Hauts de Seine (genaamd "Adagio Paris Porte de Versailles") beschikt over 1 kamer (23m2): woon-/eetkamer met 2 slaapplaatsen, TV met internationale TV-zenders. Kookhoek, voorzien van een afwasmachine, keramische kookplaat, magnetron en een elektrische koffiemachine. Bad en toilet. Het vakantiehuis beschikt over verwarming. Ter beschikking: kluis en Internet (WIFI). Wissel van linnengoed 1 maal per week.

Vakantiehuis Parijs Issy les Moulineaux Ile de France Hauts de Seine (voorzien van een luchtkoeler en toegang tot een balkon, terras of privétuin) is een onderdeel van een Aparthotel van 7 verdiepingen. Het vakantiehuis beschikt over een ontbijtruimte, telefooncel, lift, wasmachine en droger (voor medegebruik, extra), parkeerplaats (extra) en een drankjesservice. Een levensmiddelenwinkel en een restaurant vindt u op 500 meter en het metrostation "Porte de Versailles" op 400 meter afstand. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

De regio Ile-de-France is qua natuurschoon uitzonderlijk goed bedeeld. De aller-lieflijkste valleitjes, landelijke contreien met hun geheel eigen karakter, bossen en weidse vlakten waren van oudsher wijkplaatsen voor Parijzenaars die het jachtige leven van de hoofdstad beu waren. Er valt een fabelachtige hoeveelheid kunstschatten en ander cultuur bezit van historisch belang te ontdekken. De regio Ile-de-France omsluit de hoofdstad Parijs. De regio Hauts-de-Seine ligt ten westen van Parijs en is een ideale combinatie van bossen en tuinen die geschiedenis en natuur combineren.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Parijs Issy-les-Moulineaux, in de regio Ile-de-France Hauts-de-Seine in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht