Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk | vakantiehuis voor 3 personen

Plaats
Ile-de-France Parijs (Parijs 10), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis / appartement te huur voor 3 personen in Parijs 10, in de wijk Porte Saint Martin in de regio Ile-de-France Parijs. Versailles vindt u op 20 km afstand vanaf Parijs.

Vakantiehuis Parijs 10 wijk Porte Saint Martin Ile de France Parijs "Appartement Bouchardon" beschikt over 2 kamers (38 m2), op de 3e verdieping: woon-/eetkamer met 1 divanbed, eettafel en TV. 1 slaapkamer, zonder ramen met 2 bedden. Keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat, afwasmachine en magnetron. Badkamer, aparte WC. Het vakantiehuis beschikt over elektrische verwarming. Let op: niet rokers woning. Op verzoek:eenmaal per week schoonmaak (extra).

Vakantiehuis Parijs 10 wijk Porte Saint Martin Ile de France Parijs bestaat uit 6 verdiepingen en beschikt over een lift. Het vakantiehuis is gelegen op 300m van de bushalte en het metrostation "Strasbourg Saint Denis". Een winkel vindt u op 10m afstand.

Parijs is de stad van de liefde, de lichtstad of de stad van de mode – Parijs heeft een groot aantal bijnamen. Deze namen tonen meteen de populariteit en de veelzijdigheid van de Franse hoofdstad aan, want Parijs heeft vele prachtige gezichten. De geschiedenis die tot enkele duizenden jaren teruggaat, de unieke Parijse cultuur, de vele musea, schitterende bezienswaardigheden en de ligging aan de Seine zorgen voor een uniek gevoel als je in Parijs rondloopt. Ontdek de stad eens per Velib (easy bike) of per OKIGO (gedeelde auto). Parijs is een mondaine, beroemde en levendige stad, op 20 km vanaf Versailles.

De regio Ile-de-France is qua natuurschoon uitzonderlijk goed bedeeld. De aller-lieflijkste valleitjes, landelijke contreien met hun geheel eigen karakter, bossen en weidse vlakten waren van oudsher wijkplaatsen voor Parijzenaars die het jachtige leven van de hoofdstad beu waren. En er valt dan ook een fabelachtige hoeveel­heid kunstschatten en ander cultuur bezit van historisch belang te ontdekken. De regio IIe-de-France omsluit de hoofdstad Parijs.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Parijs 10, in de regio Ile-de-France Parijs in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht