Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk | vakantiehuis voor 2 personen

Plaats
Ile-de-France Parijs (Parijs 20), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis / appartement te huur voor 2 personen in Parijs 20, in de regio Ile-de-France in Parijs. Attracties in de naaste omgeving: Cimetière du Père Lachaise en Parc des Buttes Chaumont.

Vakantiehuis Parijs 20 Cimetière du Père Lachaise Ile de France Parijs "Appartement Pelleport" beschikt over 1 kamer (20 m2), op de 2e verdieping: woon-/eetkamer met 1 2-persoons divanbed, TV en stereo-installatie. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat, oven en magnetron. Bad/WC. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer, haardroger. Let op: het vakantiehuis is gelegen aan de binnenplaats, met uitzicht op de tuin. U heeft de beschikking over een overdekte parkeerplaats (van te voren bij de sleutelbeheerder aanvragen). Het vakantiehuis heeft de beschikking over een lift. Op verzoek: eenmaal per week schoonmaak (extra).

Vakantiehuis Parijs 20 Cimetière du Père Lachaise Ile de France Parijs ligt op 400m afstand van het metrostation "Pelleport / St Fargeau". Een supermarkt en een café vindt u op 100m afstand. Attracties in de buurt: Parc des Buttes Chaumont en Cimetière du Père Lachaise.

Parijs is de stad van de liefde, de lichtstad of de stad van de mode – Parijs heeft een groot aantal bijnamen. Deze namen tonen meteen de populariteit en de veelzijdigheid van de Franse hoofdstad aan, want Parijs heeft vele prachtige gezichten. De geschiedenis die tot enkele duizenden jaren teruggaat, de unieke Parijse cultuur, de vele musea, schitterende bezienswaardigheden en de ligging aan de Seine zorgen voor een uniek gevoel als je in Parijs rondloopt. Ontdek de stad eens per Velib (easy bike) of per OKIGO (gedeelde auto). Parijs is een mondaine, beroemde en levendige stad, op 20 km vanaf Versailles.

De regio Ile-de-France is qua natuurschoon uitzonderlijk goed bedeeld. De aller-lieflijkste valleitjes, landelijke contreien met hun geheel eigen karakter, bossen en weidse vlakten waren van oudsher wijkplaatsen voor Parijzenaars die het jachtige leven van de hoofdstad beu waren. En er valt dan ook een fabelachtige hoeveel­heid kunstschatten en ander cultuur bezit van historisch belang te ontdekken. De regio Ile-de-France omsluit de hoofdstad Parijs.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis / appartement in Parijs 20, in de regio Ile-de-France Parijs in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht