Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk | vakantiehuis voor 2 personen

Plaats
Ile-de-France Parijs (Parijs 16), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooi vakantiehuis / appartement te huur voor 2 personen in Parijs 16, in de wijk Iéna / Champs Elysées, in de regio Ile-de-France Parijs. Attracties in de buurt: Arc de Triomphe en Avenue des Champs Elysées.

Vakantiehuis Parijs 16 wijk Iéna / Champs Elysées Ile de France Parijs "Appartement Chaillot" beschikt over 1 kamer (22 m2), op de 2e verdieping: woon-/eetkamer met 1 2-persoons divanbed, TV, stereo-installatie, gratis WIFI en DVD. Kookhoek in de hal, voorzien van een 2-pits kookplaat en oven. Douche/WC. Let op: het vakantiehuis ligt aan de binnenplaats, beschikt over een lift en centrale verwarming. Niet rokers woning. Op verzoek: eenmaal per week schoonmaak (extra). Vanuit het vakantiehuis heeft u een uitzicht op de tuin.

Vakantiehuis Parijs 16 wijk Iéna / Champs Elysées Ile de France Parijs is gelegen in een woonwijk, op een perfecte locatie: in het centrum en toch rustig gelegen. Er bevinden zich openbare parkeerplaatsen in de straat. Het metrostation "Iéna" vindt u op 400m en een winkel, café en restaurant vindt u op 100m afstand. Attracties in de buurt: Trocadéro, Tour Eiffel, Champs de Mars, Place de l'Etoile: Arc de Triomphe en Avenue des Champs Elysées.

Parijs is de stad van de liefde, de lichtstad of de stad van de mode – Parijs heeft een groot aantal bijnamen. Deze namen tonen meteen de populariteit en de veelzijdigheid van de Franse hoofdstad aan, want Parijs heeft vele prachtige gezichten. De geschiedenis die tot enkele duizenden jaren teruggaat, de unieke Parijse cultuur, de vele musea, schitterende bezienswaardigheden en de ligging aan de Seine zorgen voor een uniek gevoel als je in Parijs rondloopt. Ontdek de stad eens per Velib (easy bike) of per OKIGO (gedeelde auto). Parijs is een mondaine, beroemde en levendige stad, op 20 km vanaf Versailles.

De regio Ile-de-France is qua natuurschoon uitzonderlijk goed bedeeld. De aller-lieflijkste valleitjes, landelijke contreien met hun geheel eigen karakter, bossen en weidse vlakten waren van oudsher wijkplaatsen voor Parijzenaars die het jachtige leven van de hoofdstad beu waren. En er valt dan ook een fabelachtige hoeveel­heid kunstschatten en ander cultuur bezit van historisch belang te ontdekken. De regio Ile-de-France omsluit de hoofdstad Parijs.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Parijs 16, in de regio Ile-de-France Parijs in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht