Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk | vakantiehuis voor 2 personen

Plaats
Ile-de-France Parijs (Parijs 7), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs, IIe-de-France, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Leuk ingericht vakantiehuis / appartement te huur voor 2 personen in Parijs 7, in de wijk Raspail / St. Germain des Près. Attracties in de buurt: Ecole Militaire - Hotel des Invalides en het Musée du Louvre.

Vakantiehuis Parijs 7 wijk Raspail St. Germain des Près Ile de France Parijs "Appartement Paul Louis Courier" beschikt over 1 kamer (35 m2) op de 3e verdieping met gedeeltelijk afgeschuinde daken: woon-/eetkamer met 1 2-persoons bed. Kleine kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat en mini-oven. Bad/WC. Het vakantiehuis beschikt over elektrische verwarming in de woon- / eetkamer, tegelvloeren en een lift. Ter beschikking: strijkijzer. Op verzoek: 1 maal per week schoonmaak (extra).

Vakantiehuis Parijs 7 wijk Raspail St. Germain des Près Ile de France Parijs heeft een centrale ligging op 50m vanaf het metrostation "Rue du Bac". Een openbare parkeergarage vindt u op 200m of u kunt gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen in de straat. Voor de openbare parkeerplaatsen in Parijs moet altijd worden betaald. Een levensmiddelenwinkel vindt u op 100m, een supermarkt op 300m en een restaurant en bar op 50m afstand. Attracties in de buurt: Musée d'Orsay, Quartier Saint Germain des Près, Jardin du Luxembourg, Ecole Militaire - Hotel des Invalides, Musée du Louvre, Jardin des Tuileries.

Parijs is de stad van de liefde, de lichtstad of de stad van de mode – Parijs heeft een groot aantal bijnamen. Deze namen tonen meteen de populariteit en de veelzijdigheid van de Franse hoofdstad aan, want Parijs heeft vele prachtige gezichten. De geschiedenis die tot enkele duizenden jaren teruggaat, de unieke Parijse cultuur, de vele musea, schitterende bezienswaardigheden en de ligging aan de Seine zorgen voor een uniek gevoel als je in Parijs rondloopt. Ontdek de stad eens per Velib (easy bike) of per OKIGO (gedeelde auto). Parijs is een mondaine, beroemde en levendige stad, op 20 km vanaf Versailles.

De regio Ile-de-France is qua natuurschoon uitzonderlijk goed bedeeld. De aller-lieflijkste valleitjes, landelijke contreien met hun geheel eigen karakter, bossen en weidse vlakten waren van oudsher wijkplaatsen voor Parijzenaars die het jachtige leven van de hoofdstad beu waren. En er valt dan ook een fabelachtige hoeveel­heid kunstschatten en ander cultuur bezit van historisch belang te ontdekken. De regio Ile-de-France omsluit de hoofdstad Parijs.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis / appartement in Parijs 7, in de regio Ile-de-France Parijs in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht