Vakantiewoningen huren in Overloon, Noord Brabant, Nederland | Luxe Bungalow voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Overloon), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Overloon, Noord Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op een prachtige locatie midden in de Brabantse bossen vakantiewoningen te huur voor 2 - 12 personen op vakantiepark Landal De Vers in Overloon. Familiepark met overdekt zwembad en indoorspeelparadijs midden in de natuur!

Deze vrijstaande Landal De Vers Overloon Noord Brabant Luxe Bungalow 8L 8-personen is van alle gemakken voorzien en heeft een open keuken met afwasmachine, combimagnetron, Senseo en koffiezetapparaat. In de woonkamer beschikt u over een Flatscreen TV, radio, DVD- en CD-speler. Apart toilet. Slaapkamer met 2-persoons boxspring. Badkamer met sunshower en wastafel. Op de 1ste verdieping drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxsprings. Tweede badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Apart toilet. Sauna. Op één van de slaapkamers is nog een extra Flatscreen TV en bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt! Er is standaard een kinderbed en -stoel aanwezig, en het gebruik van Wifi is kost u niets! Het overdekte terras is voorzien van tuinmeubilair en een parasol.

In deze ruime Landal De Vers Overloon Noord Brabant Luxe Bungalow 8L 8-personen zult u zich helemaal op uw gemak voelen. Het park is omgeven door natuurschoon, u zult de omgeving ervaren als een oase van rust. Speelplezier voor uw kinderen is hier volop, zowel op het park als in de wijde omgeving. Op het vakantiepark zelf zijn veel faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met apart peuterbad, een indoorspeelparadijs en bowlingbaan. In de spelotheek is er DVD’s en Wii-verhuur. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen in het park, een midgetgolfbaan, airtrampoline, volleybalveld en sportveld. Wilt u liever met de fiets de omgeving verkennen? Dat kan, u kunt fietsen huren op het park!
Na een lange fietstocht kunt u lekker bijkomen op het gezellige terras van het Grand Café-Restaurant Broer en Zus op het park. U bent hier ook aan het juiste adres voor een heerlijke lunch of diner. 

Als u te gast bent in de Landal De Vers Overloon Noord Brabant Luxe Bungalow 8L 8-personen hoeven uw kinderen zich niet te vervelen, in de schoolvakantie is er een leuk Fun & Entertainment-programma, maar wat dacht u van een dagje naar het attractiepark Toverland, of een bezoek aan dierenpark ZooParc in Overloon?

Wij heten u van harte welkom in het bourgondische Brabant op het vakantiepark Landal De Vers in Overloon. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht