Vakantiewoningen huren in Overloon, Noord Brabant, Nederland | Comfort Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Overloon), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Overloon, Noord Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op een prachtige locatie midden in de Brabantse bossen vakantiewoningen te huur voor 2 - 12 personen op vakantiepark Landal De Vers in Overloon. Familiepark met overdekt zwembad en indoorspeelparadijs en midden in de natuur!

Op dit vakantiepark zelf hoeft u zich niet te vervelen; als gast van de Landal De Vers Overloon Noord Brabant Comfort Bungalow 6C4 6-personen kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met apart peuterbad, een indoorspeelparadijs en bowlingbaan. In de spelotheek zijn er DVD's te huur en Wii-verhuur. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen in het park, een midgetgolfbaan, airtrampoline, volleybalveld en sportveld. Wilt u liever met de fiets de omgeving verkennen? Dat kan, u kunt fietsen huren op het park!
Na een lange fietstocht kunt u lekker bijkomen op het gezellige terras van het Grand Café-Restaurant Broer en Zus op het park. U bent hier ook aan het juiste adres voor een heerlijke lunch of diner. 

Deze vrijstaande Landal De Vers Overloon Noord Brabant Comfort Bungalow 6C4 6-personen is zeer fraai ingericht en beschikt over een woonkamer met open haard, flatscreen TV, radio en CD-speler, open keuken met afwasmachine, magnetron en koffiezetapparaat. Twee persoons slaapkamer met  twee 1-persoons boxsprings. Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.  Op de 1ste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxsprings. Apart toilet. Er is in deze bungalow standaard een kinderbed en -stoel aanwezig, en het gebruik van Wifi is gratis. Het terras is voorzien van tuinmeubilair en een parasol.   

Als u op vakantie bent, wilt u zich natuurlijk helemaal op uw gemak voelen. In deze Landal De Vers Overloon Noord Brabant Comfort Bungalow 6C4 6-personen gaat dit zeker lukken. Het park is omgeven door natuurschoon, u zult de omgeving ervaren als een oase van rust. Voor uw kinderen is er in de schoolvakantie is er een leuk Fun & Entertainment-programma, en wat dacht u van een dagje naar het attractiepark Toverland, of een bezoek aan dierenpark ZooParc in Overloon?

Op dit vakantiepark Landal De Vers Overloon in Noord Brabant kunt u lekker luieren of juist actief zijn. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalow in het bourgondische Brabant. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht