Vakantiewoningen huren in Ouddorp, Zuid Holland, Nederland | Comfort Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op dit uniek gelegen vakantiepark tussen het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer vakantiewoningen te huur voor 2- 12 personen op Center Parcs Port Zelande in Ouddorp, Zuid-Holland. Familiepark met subtropisch zwemparadijs en strand.

Houdt u van strand en water? Dan is deze Center Parcs Port Zelande Ouddorp Zuid Holland Comfort Cottage 6-personen de juiste keuze! Direct aan het prachtige Grevelingenmeer genieten van strand- en watersporten of lekker uitwaaien aan het Noordzeestrand. U kunt na een lange dag heerlijk ontspannen in uw cottage. Deze cottage heeft een gezellige woonkamer met flatscreen TV en open haard, de open keuken is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. Apart toilet. Op de eerste verdieping twee 2-persoons slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden en op de 2de etage nog een 2-persoons slaapkamer. Badkamer met bad, wastafel. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, een afwasmachine, wifi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de complete vernieuwde en gerestylde cottages, of de Premium en VIP Cottages.

Voor alle leeftijden is er veel te beleven op dit familiepark zo is er bijvoorbeeld voor de kleintjes het Kiddies programma, of de Kids Workshop, lekker knutselen onder leiding van het animatieteam, verder is er een kinderdisco, paintball en laser activiteiten, je eigen pony verzorgen, duiklessen nemen, of je lekker laten verwennen in het Beauty Center met een heerlijke massage, of een bodyscrub! Is het geen strandweer? Dan kunt u genieten in het subtropische Aqua Mundo zwemparadijs, uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen! Met volle vaart door de Turbo Tunnel of heerlijk dobberen in het golfslagbad, roetsjen van de glijbanen, lekker spelen in het verwarmde buitenbad, of bodyborden in de Wildwaterbaan, het kan allemaal.

Ontdek binnen de Adventure Factory met indoor midgetgolf, bowling, of het touwenparcours High Adventure Experience. Met zoveel activiteiten wordt het genieten in deze gezellige Center Parcs Port Zelande Ouddorp Zuid Holland Comfort Cottage 6-personen. Geen tijd om te koken? Er zijn in de Market Dome op het park maar liefst vijf restaurants, gezellige terrasjes en een grote supermarkt. Er is een leuke Fashion store en een speelgoed- en souvenirwinkel, leuk om een cadeautje mee te nemen naar huis.

In de omgeving van het vakantiepark Center Parcs Port Zelande valt ook genoeg te beleven. Bezoek de zeehondenopvang in Stellendam, of het Deltapark Neeltje Jans, beslist de moeite waard!

Wij nodigen u van harte uit voor een super verblijf in deze Center Parcs Port Zelande Ouddorp Zuid Holland Comfort Cottage 6-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht