Vakantiewoningen huren in Noordwolde, Friesland, Nederland | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Noordwolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Noordwolde, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Prijzen en beschikbaarheid

6-pers. vrijstaande bungalow - ca. 75 m²

De Bungalow Het Bosmeer Noordwolde Friesland type B 6-personen beschikt over een woonkamer met open haard, keuken, badkamer met ligbad en wastafel, toilet, bedstee of slaapkamer op de begane grond.
Verdieping: twee slaapkamers.

Alle bungalows beschikken over een tv, dvd-speler, radio, vaatwasser, magnetron, tuinmeubilair en centrale verwarming. gratis gebruik van internet en deelname aan het recreatieteam. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij type A en B en twee auto's bij type C.

De indeling/inrichting van de bungalows kan onderling verschillen.

Bungalowpark Het Bosmeer is ideaal voor jonge gezinnen, rust- en natuurliefhebbers. Het is gelegen te midden van drie prachtige Nationale Parken en op slechts 200 meter van een recreatieplas, zandstrand en speelweide.

Op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel ligt Bungalowpark Het Bosmeer. Als u ergens veel mogelijkheden voor uitstapjes heeft is het hier! Nabij het park vindt u diverse natuurgebieden zoals het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. U vindt hier ruim 6.000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgrasland.

Ook het Nationaal Park Dwingelderveld en het Nationaal Park de Weerribben in de kop van Overijssel zijn goed te bereiken vanaf het park. Het is geen verrassing dat u in deze veelzijdige omgeving prachtige wandel- of fietstochten kunt maken. In het hoogseizoen is er op het park een (gratis) recreatieprogramma.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalows op Bungalowpark Het Bosmeer in Noordwolde en het zuidoosten van Friesland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht