Vakantiewoningen huren in Noardburgum, Friesland, Nederland | Luxe vakantiehuis voor 10 personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Noardburgum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Noardburgum, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het prachtige waterrijke gebied direct aan het Bergumermeer in een schitterend landschap prachtig gelegen vrijstaande waterpaviljoens voor 6 - 14 personen te huur op het Waterpark Zwartkruis in Noardburgum, Friesland, Nederland.

Deze prachtige direct aan het water gelegen Waterpark Zwartkruis Noardburgum Bungalow Goudplevier Wellness Plus 10-personen beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, 2 beneden en 3 op de kelderverdieping, 2 badkamers (1 ensuite), 3 toiletten, een jacuzzi buiten, traditionele sauna, een ruime woonkamer met gratis WIFI, smart TV en vloerverwarming, en een prima uitgeruste keuken met o.a. een koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser en een grote eettafel met 10 stoelen.

Verder beschikt deze ruime (162m2 !) rookvrije villa over een wasmachine, wasdroger, een balkon met terrasmeubilair. Vanwege de directe ligging aan het water kun je vanaf het balkon vissen. Met voorkeur te boeken (eenmalig voorkeurskosten): lounge set, tuinomheining, regendouche, combi magnetron en koffiepadapparaat. Klik even door naar de website van Roompot voor alle voorkeuren, prijzen en speciale aanbiedingen.

Door de unieke ligging van de Waterpark Zwartkruis Noardburgum Bungalow Goudplevier Wellness Plus 10-personen midden in dit waterrijke gebied, kunt u heerlijk genieten van de natuur en van de vele recreatieve mogelijkheden in de omgeving. Een paradijs voor watersporters, skeeleraars, mountainbikers, ruiters, fietsers, hardlopers en wandelaars. Een bezoekje aan het sfeervolle Dokkum, Leeuwarden, Drachten of Eernewoude is ook zeker de moeite waard !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Waterpark Zwartkruis Noardburgum Bungalow Goudplevier Wellness Plus 10-personen in de waterrijke provincie Friesland in Nederland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht