Vakantiewoningen huren in Nieuwland, Zuid Holland, Nederland | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Nieuwland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nieuwland, Zuid Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op een mooie locatie en met een fraai uitzicht gelegen vakantiehuisjes voor 4 - 6 personen te huur op Camping de Grienduil in Nieuwland, Zuid-Holland, Nederland.

Deze Camping de Grienduil Nieuwland Zuid Holland Vakantiehuisjes zijn het gehele jaar te huur en beschikken ("vakantiewoning 2") over 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen, tv, dvd-speler, verwarming en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en koelvriescombinatie.

Daarnaast beschikt Camping de Grienduil nog over een vakantiehuisje voor 6 personen. Aangezien de vakantiewoningen naast elkaar liggen en een gezamenlijke grote tuin hebben met een riant uitzicht is het ook mogelijk om met een groep gezellig bij elkaar te zijn. Op de camping zijn tevens knusse megapods en een heeeeeele leuke pipowagen te huur.

De Camping de Grienduil Nieuwland Zuid Holland Vakantiewoningen liggen ca. 6km. buiten het centrum van Leerdam, 80km. van strand en zee. Op 4km. vindt u een winkel, op 3km. een supermarkt, op 1km. een restaurant. Tips: een bezoek aan Kinderdijk (30km.) of de Kristalfabriek Leerdam (4km.).

De vriendelijke eigenaren nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke vakantiehuisjes op Camping de Grienduil in Nieuwland vlakbij Leerdam in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht