Vakantiewoningen huren in Napels, Campanië, Italië | appartement voor 4 personen

Plaats
Campanië (Napels), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Napels, Campanië, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooi centraal gelegen appartement te huur voor 4 personen in Napels in de mooie regio Campanië in Italië.

Appartement San Domenico Napels Campanië Italië beschikt over 1 kamer (70 m2) op de 1e verdieping: woon-/slaapkamer met twee 2-pers. divanbedden en TV. Amerikaanse keuken. Douche/bidet/WC. Air-conditioning en heteluchtverwarming (extra).

Dit Appartement San Domenico Napels Campanië Italië heeft een drukke ligging, midden in het oude centrum van Napels (Spaccanapoli), op 10m van het Piazza S. Domenica Maggiore en op 70m van het beroemde klooster S. Chiara. Een levensmiddelenwinkel, restaurant en een bar vindt u op 20m, een bushalte op 50m en het station "Napoli" op 3 km afstand.

Napels is, na Rome, de belangrijkste stad van Zuid-Italie. De stad is omgeven door heuvels, aflopend richting het meer van Tirreno. Napels is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes waaronder de kust van Amalfi en de eilanden Ischia en Capri. Bezienswaardig zijn de talrijke historische, archeologische kenmerken zoals Pompei en Ercolano in de nabije omgeving.

De regio Campanië ligt rond de baai van Napels en Sorrento. U vindt hier de enorme Vesuvius met de enorme bergketens en de klassieke ruïnes. De populaire badplaatsen zijn onder meer het charmante Sorrento en Amalfi, het chique Positano en het toevluchtsoord voor de elite, Ravello. De streek heeft dan ook alles wat een mens zich kan wensen: veel natuurschoon met een prachtige kust, ongerepte bergen en een heerlijk klimaat.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit leuke appartement in Napels, in de mooie regio Campanië in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht