Vakantiewoningen huren in Midsland, Terschelling, Waddeneilanden | Cottage voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Midsland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Schuttersbos Midsland Terschelling Waddeneilanden
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Aan de rand van het gezellige plaatsje Midsland vrijstaande vakantiewoningen voor 2 - 6 personen te huur op Landal Schuttersbos op het eiland Terschelling. Kleinschalig en rustig vakantiepark vlakbij het strand!

In deze Landal Schuttersbos Midsland Terschelling Waddeneilanden Cottage 4-6D 6-personen op het eiland Terschelling kunt u heerlijk genieten van de prachtige natuur, het Noordzeestrand, en het bijzondere waddengebied. De bossen en duinen liggen binnen handbereik. U kunt het eiland verkennen per fiets ( te huur op het park ) of één van de diverse musea bezoeken.

Deze vrijstaande Landal Schuttersbos Midsland Terschelling Waddeneilanden Cottage 4-6D 6-personen heeft in de woonkamer een zit- en eethoek, Flatscreen TV, radio, DVD- en CD speler. In de open keuken beschikt u over een afwasmachine, combimagnetron en koffiezetapparaat. In de woonkamer een 2 persoonsbedstee. Badkamer met douchecabine en wastafel en toilet. Slaapkamer met twee persoonsbed, en een slaapkamer met stapelbed.  Op het terras heeft u de beschikking over terras meubilair en een parasol.
Deze cottage is geheel rookvrij, en u kunt gratis gebruik maken van Wifi. Geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen.

Voor de kinderen is er op het park een leuke speelboot, en diverse speeltuinen. Het zwembad De Dôbe ligt op 6 km afstand van het park. Voor het ontbijt kunt u verse broodjes bestellen via de broodjesservice. Geen zin om te koken? In de omgeving zijn voldoende restaurants om heerlijk te genieten van de regionale specialiteiten.

Ervaar het typische eilandgevoel tijdens uw verblijf op Landal Schuttersbos Midsland Terschelling Waddeneilanden Cottage 4-6D 6-personen en maak een Fjoertoer, een bijzondere wandeltocht in het prachtige natuurgebied!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze cottage op vakantiepark Landal Schuttersbos in Midsland op het eiland Terschelling in de provincie Friesland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht