Vakantiewoningen huren in Martinsicuro, Abruzzen, Italie | mobilhome voor 6 personen

Plaats
Abruzzen (Martinsicuro), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Martinsicuro, Abruzzen, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraaie mobilhomes voor 6 personen met veranda te huur op schitterend park direct aan zee in Martinsicuro in de regio Abruzzen !

Deze Camping Village Riva Nuova Martinsicuro Abruzzen Mobilhomes beschikken (type Firenze met veranda en airco) over een woonoppervlakte van 30m2, met 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers.bed, en 2 met twee 1-pers. bedden, over een badkamer met douche, wastafel en apart toilet, over een woonkamer met sofa, tafel, tv, airco en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koffiezetapparaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een fraaie veranda met tuintafel en stoelen.

Camping Village Riva Nuova beschikt over een groot aantal mobilhomes in verschillende uitvoeringen. Kijk even op de website voor meer informatie en prijzen.

De Camping Village Riva Nuova Martinsicuro Abruzzen Mobilhomes bevinden zich in een rustige omgeving, ver weg van het drukke verkeer en de spoorwegen. Het park beschikt over zeer veel faciliteiten, waaronder een schitterend zwemparadijs. Maar u vindt er ook een bar, een selfservice restaurant, een groenteboer en een supermarkt.

Het is de ideale plaats voor gezinnen met kinderen. In de vroege namiddag en na middernacht mag er geen lawaai worden gemaakt waardoor men voldoende kan rusten. Het natuurbehoud is een van onze hoofdinteresses en wordt tot in de puntjes verzorgd.

Het brede strand van Riva Nuova is gedeeltelijk uitgerust voor de klanten van de camping en gedeeltelijk vrij. Het is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, zowel om te spelen als om te zwemmen. Dit deel van de Adriatische kust heeft al jaren de Blauwe Vlag voor Schoonste Stranden ontvangen. Op het strand bevindt zich een watersportclub met zeilboten, surfplanken, rubberboten en kleine motorboten. Aan het strand worden aquagym en spelletjes voor de miniclub georganiseerd.

Wij nodigen u van harte uit in onze Camping Village Riva Nuova Martinsicuro Abruzzen Mobilhomes. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht