Vakantiewoningen huren in Kloten, Meer van Zürich, Zwitserland | appartement voor 2 personen

Plaats
Meer van Zürich (Kloten), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Kloten, Meer van Zürich, Zwitserland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 2 personen in Kloten (vliegveld van Zurich!), in de mooie regio Meer van Zürich in Zwitserland.

Appartement Kloten Meer van Zürich Zwitserland beschikt over 1 kamer: woon-/slaapkamer met 2 bedden, sat-TV en DVD. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat, keramische kookplaat en een magnetron.. Bad/WC of douche/WC. Ter beschikking: telefoon (extra). Internet (WLAN, gratis). Maximaal 1 huisdier toegestaan.

Appartement Kloten Meer van Zürich Zwitserland heeft een centrale ligging. U heeft de beschikking over een receptie, lift, wasmachine, droger (voor medegebruik). In de directe omgeving vindt u een levensmiddelenwinkel en een bushalte. De kleine stad Kloten is een voorstad van Zürich waar zich ook het vliegveld van Zürich bevindt. Kloten beschikt over verschillende faciliteiten.

Het meer van Zürich ligt ten zuidoosten van Zürich. In het meer bevinden zich 2 eilanden, waarvan het eiland Ufenau bewoond is en het eiland Lützelau tot natuurgebied verklaard is. Geliefde bestemmingen voor uitstapjes rond het Meer van Zürich zijn o.a. de talrijke strandbaden, Alpamare in Pfäffikon, het grootste waterpark van Europa, de zonne-eilanden Ufenau en Lützelau bij Rapperswil, de houten voetgangersbrug over het meer tussen Rapperswil en Hurden en natuurlijk de pulserende metropool met zijn vele bezienswaardigheden, de beroemde shoppingmijl "Bahnhofsstrasse" en het reusachtige, culturele aanbod.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Kloten, in de regio Meer van Zürich in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht