Vakantiewoningen huren in Holten, Overijssel, Nederland | Bungalow voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Holten ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Holten, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Bij het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug leuke vakantiewoningen voor 2-18 personen te huur op Landal Twenhaarsveld in Holten, Overijssel, Nederland. Vakantiepark met binnen- en buiten zwembad en veel faciliteiten voor kinderen.

Deze vrijstaande Landal Twenhaarsveld Holten Overijssel Nederland Bungalow 8C 8-personen heeft als indeling: woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV met DVD-speler, Radio-/cd-speler en open haard.( m.u.v. nr.88) Open keuken met vaatwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en een Senseoapparaat. Vier 2-persoons slaapkamers, waarvan twee met wastafel. Apart toilet. Badkamer met wastafel en douche. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Het terras is voorzien van tuinmeubelen en een parasol.
In deze Landal Twenhaarsveld Holten Overijssel Nederland Bungalow 8C 8-personen is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van Wifi.

Op dit vakantiepark is het genieten van de vele faciliteiten zoals een binnen- en buiten zwembad, bowlingbanen, poolbiljart, airhockey, airtrampoline, kinderscooterbaan, tennisbaan, tafeltennis, speeltuin, jeu de boulesbaan, midgetgolf, waterspeelplaats en het speelkasteel Holter Burcht. Nieuw is de Adventure Tower en de natuurbelevingsroute Discovery Track. Kortom teveel om op te noemen!

Heeft u in deze Landal Twenhaarsveld Holten Overijssel Nederland Bungalow 8C 8-personen een dagje geen zin om te koken? Dan kunt u terecht bij Timber's Brasserie met lunch- en dinerkaart, of bij de Smulgaard voor een heerlijke snack!

Ook de omgeving van dit vakantiepark is de moeite waard, u verblijft aan de voet van de Holterberg, dit is het prima uitgangspunt voor prachtige fiets- wandel en huifkartochten. Ook de historische Hanzesteden zoals Deventer, Kampen en Zutphen zijn een bezoek waard!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze vakantiebungalow op op Landal Twenhaarsveld in Holten, provincie Overijssel in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht