Vakantiewoningen huren in Hoenderloo, Veluwe Gelderland, Nederland | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Hoenderloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Hoenderloo, Veluwe Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Mooie vakantiehuisjes te huur voor 6 personen op Camping de Pampel, gelegen in het plaatsje Hoenderloo, op de Veluwe vlak bij Apeldoorn. In de directe omgeving de Apenheul, Koningin Julianatoren, Burgers’zoo en nog veel meer.

Deze knusse Camping de Pampel Hoenderloo Veluwe Woodlodge beschikt over een slaapgedeelte met een 2-pers. hemelbed met klamboe en 2 stapelbedden, een woongedeelte met sofa, tafel en gaskachel, een eettafel met stoelen, en een keukentje met gasfornuis en Senseo. Verder beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

De Camping de Pampel Hoenderloo Veluwe Woodlodge is er ook in een 4-pers. uitvoering. Naast het 2-pers. hemelbed treft u dan twee 1-pers. bedden aan in het slaapgedeelte.

Ontspannen fietsen en wandelen, genieten van de rust en veelzijdigheid van de Veluwe. Klimmen en klauteren in de Speelburcht (overdekte speeltuin), zwemmen in het overdekte zwembad.

Als gast van deze Camping de Pampel Hoenderloo Veluwe Woodlodge heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt dit mooie vakantiepark over een buitenzwembad, een groot overdekt binnenzwembad, een overdekte speeltuin, shows in het Twinkeltheater, een knutselstal, een sfeervol restaurant met zonneterras, een supermarkt en er zijn uitgebreide speel-, sport- en recreatiemogelijkheden.

Wij heten u van harte welkom op Camping de Pampel in Hoenderloo op de Veluwe in Gelderland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht