Vakantiewoningen huren in Heel, Limburg, Nederland | villa voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Heel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Heel, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Maaspark Boschmolenplas in Heel, type Venwoning 6-pers. vrijstaande villa gelegen aan het water - ca. 100 m².

Begane grond: ruime woonkamer met een extra ruime erker met een weids uitzicht over het water. Compleet ingerichte keuken. Slaapkamer met twee eenpersbedden. Luxe badkamer met douche. Berging en een apart toilet.
Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Tweede luxe badkamer met bad en toilet.

Alle villa’s zijn comfortabel ingericht en beschikken standaard over een vaatwasser, koelkast, diepvriesvakje, magnetron en/of combi-oven, tv, luxe meubilair en tuinmeubilair. Tevens is bij iedere villa parkeergelegenheid voor één auto.

Wordt het zeilen, surfen of duiken? Of toch liever vissen en rustig genieten van het kabbelende water en de ondergaande zon? Op Maaspark Boschmolenplas in Heel is het alle dagen recreëren zonder zorgen. Dit dankzij de jachthaven, duikschool en de verhuur van fietsen en skelters. Daarnaast is er keuze uit diverse typen prachtige 4-6 persoons villa's, met veelal een ligging aan het water. In het nieuwe restaurant kunt u de dag afsluiten met een heerlijk etentje.

Het heldere water van de Maasplassen, met een open vaarverbinding naar de Maas, nodigt uit tot het maken van eindeloze zwerftochten langs onbekende oevers, via plassen en vennetjes. Met elkaar beslaan ze circa 3000 hectare van Midden-Limburg. Het omvangrijke gebied van de Maasplassen vormt een ideaal gebied voor watersport en recreatie. U kunt er zwemmen, varen, surfen, zeilen, vissen en waterskien. Aangezien het water van de Boschmolenplas zeer helder is (natuurlijke bron), is duiken bij de duikschool uitstekend mogelijk. Het staat dan ook bekend als een van de beste duikstekken van ons land. De kinderen kunnen op Maaspark Boschmolenplas in Heel naar hartenlust spelen. Verspreid over het park staan kindvriendelijke speeltoestellen opgesteld. Voor de wat oudere jeugd biedt het sport- en speelveld volop vertier. Maaspark Boschmolenplas in Heel beschikt verder over 2 professionele tennisbanen, een jeu-de-boules baan en een tafeltennistafel. Een heerlijke ruimte om op ongedwongen en sportieve wijze elkaars krachten te meten.

Wie tenslotte ook nog een stukje cultuur wil proeven of gewoon een dagje wil shoppen, mag Roermond (10 kilometer) en Maastricht (45 kilometer) niet missen. Echte aanraders zijn ook het Duitse Dusseldorf en de Belgische steden Brussel, Luik, Maaseik en Antwerpen. Kortom, voor een ontspannen vakantie vol afwisseling is Maaspark Boschmolenplas in Heel een ideale uitvalsbasis. Met een heerlijk thuisgevoel in een comfortabel (zeer luxe) ingerichte villa. Voor bezitters van een boot vormt Maaspark Boschmolenplas in Heel een ideale uitvalsbasis. Een (gratis) boothelling, een jachthaven waar u een vaste gratis ligplaats ter beschikking heeft en zeer veel vaarwater zorgen samen met uw verblijf in een schitterende villa gegarandeerd voor een geslaagde vakantie!

Ga terug naar overzicht