Vakantiewoningen huren in Gibswil, Meer van Zürich, Zwitserland | appartement voor 2 personen

Plaats
Meer van Zürich (Gibswil), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Gibswil, Meer van Zürich, Zwitserland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 2 personen in Gibswil, in de mooie regio Meer van Zürich in Zwitserland.

Appartement Gibswil Meer van Zürich Zwitserland (genaamd "Drossli")beschikt over 2 kamers (32 m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met kabel-TV en radio. Uitgang naar de tuin. 1 slaapkamer met 2 bedden. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat en mini-oven. Douche en toilet. Ter beschikking: wasmachine. Voor buiten heeft u de beschikking over een zithoek (met meubilair). Vanuit het appartement heeft u een fraai uitzicht op het landschap. In het appartement mag niet gerookt worden.

Appartement Gibswil Meer van Zürich Zwitserland heeft een rustige, zonnige ligging, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein, tuin en een barbecue. In de directe omgeving vindt u een levensmiddelenwinkel, restaurant, bushalte, station "Gibswil" en de langlaufloipe. De skilift vindt u op 2 km en een buiten- en overdekt zwembad op 5 km afstand.

Het kleine dorp Gibswil is gelegen op het platteland, op 12 km ten noordwesten van Rapperswil, op 760 meter boven zeeniveau.

Het meer van Zürich ligt ten zuidoosten van Zürich. In het meer bevinden zich 2 eilanden, waarvan het eiland Ufenau bewoond is en het eiland Lützelau tot natuurgebied verklaard is. Geliefde bestemmingen voor uitstapjes rond het Meer van Zürich zijn o.a. de talrijke strandbaden, Alpamare in Pfäffikon, het grootste waterpark van Europa, de zonne-eilanden Ufenau en Lützelau bij Rapperswil, de houten voetgangersbrug over het meer tussen Rapperswil en Hurden en natuurlijk de pulserende metropool met zijn vele bezienswaardigheden, de beroemde shoppingmijl "Bahnhofsstrasse" en het reusachtige, culturele aanbod.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Gibswil, in de regio Meer van Zürich in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht