Vakantiewoningen huren in Fusina, Venetie, Veneto, Italie | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Veneto (Fusina, Venetie), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Fusina, Venetie, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mobilhomes voor 2 - 4 personen te huur op Camping Village Fusina met prachtig uitzicht op Venetie. Bootverbinding naar Venetie. Camping met restaurant, pizzeria, bar en supermarkt.

Deze Camping Village Fusina Venetie Mobilhomes zijn nieuwe accommodaties welke geschikt zijn voor 2 - 4 personen. Linnengoed is aanwezig. Evenals douche en toilet. Verder beschikken deze mobilhomes over verwarming en airco. En dat kunt u goed gebruiken want Camping Village Fusina is het gehele jaar open.
Het park beschikt overigens over diverse soorten mobilhomes en andere accommodaties, kijk even op de website van de camping voor meer informatie.

De ligging van Camping Village Fusina is geweldig: vanaf het park kijkt u uit op Venetie. Bijna vanaf de camping vaart u in 20 minuten naar het historische stadscentrum van Venetie. Kaartjes voor de overtocht kunt u verkrijgen bij de receptie.

Camping Village Fusina is daarmee een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan Venetie en de prachtige eilanden Burano en Murano, maar ook de steden Treviso, Padova en Abano Terme liggen binnen handbereik.

Als gast van de Camping Village Fusina Venetie Mobilhomes heeft u de beschikking over zeer veel faciliteiten. Zo vindt u er een fraai zwembad met ligstoelen, een restaurant, een disco, een pizzeria, een bar (waar u zelfs een ontbijt kunt nuttigen), een supermarkt, internetpoint (gevestigd in een oude dubbeldekker), kinderspeelplaats, wasmachines en drogers, enz.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooi gelegen mobilhomes op Camping Village Fusina bij Venetie in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht