Vakantiewoningen huren in Enter, Overijssel, Nederland | Bungalow voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Enter), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Enter, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het groene hart van Twente vakantiewoningen te huur voor 4-6 personen op het ruim opgezette Landal Landgoed De Elsgraven in Enter, Overijssel, Nederland. Bungalowpark omgeven door bossen en heideveld, met overdekt zwembad.

Deze vrijstaande Landal Landgoed de Elsgraven Enter Overijssel Bungalow 4B 4-personen heeft als indeling; woonkamer met zit- en eethoek, open haard, flatscreen TV, gratis WIFI, DVD-Speler en radio-/cd-speler. In de open keuken is een vaatwasser, combi-magnetron, koffiezetapparaat en een Senseo. Apart toilet. Badkamer met ligbad of douche en wastafel. Berging. Op de eerste etage bevinden zich 2 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, de bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Apart toilet. In deze bungalow zijn standaard een kinderbed en -stoel aanwezig, ook zijn er kindveilige stopcontacten en een traphekje. Voor buiten beschikt u over een terras met verstelbaar tuinmeubilair en een parasol.

In deze Landal Landgoed de Elsgraven Enter Overijssel Bungalow 4B 4-personen kunt u in alle rust genieten van de prachtige natuur van het schilderachtige Twentse land en de vele faciliteiten op het park zoals een binnenzwembad met apart peuterbad en kinderglijbaan, poolbiljart, 3 squashbanen, airhockey, airtrampoline, midgetgolfbaan, tafeltennis en tennisbaan, beachvolleybal en voetbalveld. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij. Er is een kanosteiger, bij de receptie kunt u stand up paddling en kano's huren.
In de vijver op het park kunt u vissen zonder vergunning, in de beekjes de Regge, de Elsgraven en de Entergraven heeft u een vergunning nodig.

In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor een dagje weg, het prachtige natuurmuseum Natuurdiorama Holterberg is beslist de moeite waard, en wat dacht u van een dagje Avonturenpark Hellendoorn?

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige Landal Landgoed de Elsgraven Enter Overijssel Bungalow 4B 4-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht