Vakantiewoningen huren in Echten, Drenthe, Nederland | bungalow voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Echten), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Echten, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Westerbergen in Echten, Bungalow Meidoorn 4-personen - vrijstaande bungalow voor 4 personen - ca. 50 m².

De Vakantiepark Westerbergen Echten Drenthe Bungalow Meidoorn 4-personen is vrijstaand en gelijkvloers en beschikt over 2 slaapkamers (1 met stapelbed), een badkamer met douche en toilet, een gezellig woongedeelte met sofa, stoelen, tafel en TV. De keuken is goed uitgerust en beschikt over o.a. een vaatwasser, Senseo, magnetron, koelkast, waterkoker en een eettafel.

De Vakantiepark Westerbergen Echten Drenthe Bungalows Meidoorn 4-personen hebben een rustige ligging en liggen verspreid in het bos. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

Te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden ligt dit ruim opgezette en complete park. Het spreekt voor zich dat de prachtige omgeving erg geschikt is voor het maken van wandel- en fietstochten. Het kindvriendelijke park beschikt over meerdere overdekte en open lucht faciliteiten. Het recreatieteam zorgt in de vakantieperioden voor een uitgebreid programma voor jong en oud.

In het hoofdgebouw van Vakantiepark Westerbergen zijn een à la carte restaurant annex grand café, een grote indoor speeltuin en lasergames gevestigd. Daarnaast beschikt het park over een verwarmd overdekt zwembad met apart peuterbad, een verwarmde waterspeelplaats in de open lucht, een supermarkt, een wasserette en een visvijver.

De omgeving van Echten staat bekend om z'n heide, bossen en oude landerijen. In de directe omgeving van Vakantiepark Westerbergen ligt Boswachterij Ruinen, een schitterend bos met loof- en naaldbomen, vennen en een gebied waar Schotse Hooglanders grazen. De provincie Drenthe beschikt over uitstekende voorzieningen om wandel- en fietstochten te maken. Tal van paden en routes leiden u door de prachtige natuur. Behalve routes door cultuur- en natuurgebieden, zijn er ook speciale thema wandelroutes. Voor mountainbikers zijn er diverse ATB-routes uitgezet, die uitdagend zijn om te volgen.

Wij heten u van harte welkom in deze knusse 4-pers. bungalow type Meidoorn op Vakantiepark Westerbergen in Echten, Drenthe. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht