Vakantiewoningen huren in De Koog, Waddeneilanden, Nederland | Luxe Villa voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Koog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Beach Park Texel De Koog Waddeneilanden Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op loopafstand van bos, duinen en het Noordzeestrand vrijstaande vakantiewoningen voor 4 - 8 personen te huur op Landal Beach Park Texel in De Koog, Waddeneilanden, Nederland. Rustig vakantiepark met waterpartijen en dichtbij het gezellige dorpje De Koog.

Deze ruime Landal Beach Park Texel De Koog Waddeneilanden Nederland Luxe Villa 8EL 8 personen heeft in de woonkamer een zit- en eethoek, open haard of houtkachel, Flatscreen TV, radio en DVD- en CD speler. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en Senseo. Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. TV in één van de slaapkamers. Badkamer met bubbelbad, stoomdouche en dubbele wastafel. Toilet. Tweede badkamer met douchcabine, toilet en wastafel. Wasmachine en wasdroger. Sauna en zonnebank. Op het terras heeft u de beschikking over terras meubilair en een parasol.
De villa is geheel rookvrij, er is een kluisje aanwezig en standaard een kinderstoel en - bed, en traphekje. U kunt gratis gebruik maken van Wifi.

In deze vrijstaande Landal Beach Park Texel De Koog Waddeneilanden Nederland Luxe Villa 8EL 8 personen op het eiland Texel kunt u direct genieten op het Noordzeestrand, u vindt er volop rust en ruimte, terwijl er vele recreatieve voorzieningen in de directe omgeving zijn. U kunt hier heerlijk uitwaaien langs strand en zee.

Het Landal Beach Park Texel in De Koog heeft een online boodschappenservice en een ontbijtservice. In de omgeving zijn voldoende gezellige restaurantjes om te genieten van een hapje en drankje. Het eiland Texel biedt voldoende bezienswaardigheden, wat dacht u van het Schipbreuk- en juttersmuseum Flora of Ecomare, de zeehondenopvang en natuurmuseum in De Koog. Beslist de moeite waard!

Kortom, voor u als gast van deze Landal Beach Park Texel De Koog Waddeneilanden Nederland Luxe Villa 8EL 8 personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht