Vakantiewoningen huren in De Koog, Waddeneilanden, Nederland | Comfort Villa voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Koog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Villapark Vogelmient De Koog Texel Waddeneilanden Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op loopafstand van het Noordzeestrand vrijstaande vakantiewoningen voor 4 - 6 personen te huur op het Landal Villapark Vogelmient in De Koog, Texel, Waddeneilanden, Nederland. Kleinschalig vakantiepark bij het gezellige dorpje De Koog.

Deze vrijstaande Landal Villapark Vogelmient De Koog Texel Waddeneilanden Comfort Villa 4B 4-personen heeft een ruime woonkamer met eethoek, Flatscreen TV, radio en CD speler. Voor de kinderen is er een leuke spellendoos. De open keuken is voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en een keramische 4-pits kookplaat. Toilet. Badkamer met ligbad, stoomdouchecabine, wastafel en een extra toilet. Wasmachine en wasdroger. Op de eerste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Op het terras heeft u de beschikking over terrasmeubilair en een parasol of zonnescherm.
In deze villa is standaard een kinderbed en -stoel en traphekje aanwezig en kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

In deze prachtige vrijstaande Landal Villapark Vogelmient De Koog Texel Waddeneilanden Comfort Villa 4B 4-personen kunt u genieten op het Noordzeestrand, u vindt er volop rust en ruimte. U kunt hier heerlijk uitwaaien langs strand terwijl er ook vele recreatieve voorzieningen in de directe omgeving zijn.

Het Landal Villapark Vogelmient heeft een online boodschappenservice en een ontbijtservice, maar in de omgeving zijn er ook voldoende gezellige restaurantjes om te genieten van een hapje en drankje. Het eiland Texel biedt voldoende bezienswaardigheden, wat dacht u van het Schipbreuk- en juttersmuseum Flora of Ecomare, de zeehondenopvang en natuurmuseum in De Koog. Beslist de moeite waard!
Voor extra zwemplezier kunt u met de kinderen terecht bij het subtropisch waterparadijs Calluna!

Kortom, voor u als gast van deze Landal Villapark Vogelmient De Koog Texel Waddeneilanden Comfort Villa 4B 4-personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht