Vakantiewoningen huren in De Koog, Texel, Noord Holland, Nederland | trekkershut voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Koog, Texel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Trekkershut Texel voor 4 personen - Vakantiehuizen Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Trekkershut of ingerichte boogtent op Camping Kogerstrand in De Koog op Texel

Camping Kogerstrand ligt tussen de Texelse duinen op loopafstand van zee vlakbij het gezellige dorpje De Koog. Een zonnige ligging, een plek met meer beschutting of met uitzicht op zee. Camping Kogerstrand is bijzonder afwisselend.

Camping Kogerstrand heeft een breed kampeeraanbod. Wat denkt u van praktische luxe op vakantie? Op de camping zijn compleet ingerichte tenten te huur voor gezinnen. Handig als u niet met alle spullen wilt sjouwen ! Avonturiers kunnen terecht in de 4 trekkershutten op Kogerstrand. Knus, makkelijk en toch kamperen midden in de natuur.

Als gast van de Camping Kogerstrand De Koog Trekkershutten en Ingerichte Boogtenten heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Kogerstrand over een restaurant, snackbar, recreatieruimte, speeltuin voor de kinderen en is er in de meivakantie en tijdens het hoogseizoen een recreatieprogramma.

Camping Kogerstrand laat zich niet in een hokje plaatsen. Wat wil je ook, met zo'n speciale ligging op het eiland. Een duinenrij over en het fijne zandstrand ligt al aan uw voeten. De camping is met recht een plek uit duizenden. Een stukje ongerepte natuur, waar u rustig kampeert en de zeewind uw eilandbeleving nog wat extra aanwakkert.

Let ook even op de speciale aanbieding voor de maanden april, september en oktober: gratis overtocht ! Kijk even op de site voor de voorwaarden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Kogerstrand !

Ga terug naar overzicht