Vakantiewoningen huren in De Koog, Texel, Noord Holland, Nederland | luxe villa voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Koog, Texel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in De Koog, Texel, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Het gloednieuwe (2019) Villapark de Koog beschikt over luxe villa's (een aantal met sauna en eigen zwembad) en is gelegen vlakbij het centrum van het gezellige plaatsje De Koog op Texel. Maar ook vlakbij de heerlijke zandstranden van Texel en het Nationaal Park Duinen van Texel.

Als gast van deze Villapark de Koog Texel Waddeneilanden luxe villa's kunt u gebruik maken van het indoor speelparadijs op Camping Kogerstrand en Vakantiepark De Krim. Op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp kunt u daarnaast ook gebruik maken van het fraaie binnen- en buitenzwembad. Ook heeft u 30% korting op de greenfees van Golfbaan De Texelse in De Cocksdorp. Bij de receptie van Villapark de Koog (gevestigd op Camping De Shelter - op 100 meter afstand) vertellen ze u er graag meer over.

Villapark De Koog ligt op een heerlijke plek op 5 minuten afstand van het duingebied De Nederlanden, wat onderdeel is van Nationaal Park Duinen van Texel. Een verblijf in 1 van de luxe villa's op Villapark De Koog is dus ook ideaal als u van wandelen of fietsen houdt. De villa's op Villapark De Koog zijn van hoge kwaliteit en de villa's zijn tevens duurzaam gebouwd en voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. Ook oplaadpalen voor elektrische auto's zijn op het park aanwezig.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze luxe villa's voor 4 - 12 personen op Villapark De Koog op Texel.

Ga terug naar overzicht