Vakantiewoningen huren in De Koog, Texel, Noord Holland, Nederland | ingerichte tent voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Koog, Texel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in De Koog, Texel, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op Texelcamping De Shelter vindt u hele jaar een luxe, rustige kampeerplek. Of u nu de boot pakt tijdens de gezellige zomer of kleurige herfst: Texel houdt je in haar greep. Natuurlijk door strand en zee. Maar wie van de geijkte paden afwijkt, ziet het eiland met andere ogen. Ontdek de broedplaatsen in De Muy. Een heuse wijngaarde bij het bos. Of de eendenkooi langs het Wad. Neem de tijd en ga voor die "geheime" plekjes op Texel.

Texelcamping De Shelter beschikt over ingerichte tenten en kampeerplaatsen. Kijk even op de site voor meer informatie.

Als gast van de Texelcamping De Shelter De Koog Accommodaties heeft u de beschikking over een speeltuin voor de kleintjes, een wasserette en moderne sanitaire voorzieningen.

Texelcamping De Shelter is een kleine moderne camping waar de hectiek van alledag ver weg lijkt. Kamperen staat hier in het teken van luxe en gastvrijheid. De camping grenst aan een uitgestrekt duingebied, aan de rand van de badplaats De Koog. De camping is helemaal omringd door bomen. Op de intieme grasveldjes proeft u een ontspannen sfeer. En wie meer actie wil, kan dat zelf opzoeken. Het strand en mooie natuurgebieden liggen vlakbij. Het gezellige centrum van De Koog vindt u op loopafstand. Zin in meer sport en cultuur ? Pak de fiets of de auto voor een rondje over Texel.

Let ook even op de speciale aanbieding voor de maanden april, september en oktober: gratis overtocht ! Kijk even op de site voor de voorwaarden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Texelcamping De Shelter !

Ga terug naar overzicht