Vakantiewoningen huren in Dalfsen, Overijssel, Nederland | groepsverblijf voor 16 personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Dalfsen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Dalfsen, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 16
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Te huur in het prachtige buitengebied tussen Dalfsen en Ommen: een sfeervol en modern landhuis + verblijfsruimte.

Dit Vechtdal Dalfsen Ommen Overijssel Landhuis is te huur als ideale vakantieplek of opvanglocatie. De villa heeft 2 wooneenheden op de begane grond, 1 ingericht als zitkamer en 1 als eetkamer. De 2 wooneenheden hebben beiden een royale keuken, waarvan 1 met een Boretti, geschikt voor het koken voor een grote groep.

Het Vechtdal Dalfsen Ommen Overijssel Landhuis is gelegen op een kavel van 2500 m2., met 12 parkeerplaatsen, een eigen sfeervolle entree en oprit, speelweide, speeltoestellen en aangelegde terrassen. Dit alles op fietsafstand van de Vechtdaldorpen Dalfsen en Ommen en de Overijsselse Vecht.

Het landhuis, wat ook gedeeltelijk verhuurd kan worden, beschikt in totaal over maar liefst 8 ingerichte slaapkamers, over 2 grote badkamers met ligbad, dubbele wastafels, aparte douche en toilet. Daarnaast beschikt het landhuis over 2 aparte toiletten en bijkeukens.

Nieuw ! Het landhuis beschikt nu ook over wellness faciliteiten: een traditionele sauna voor 6 personen, een infrarood sauna voor 3 personen, een regendouche en in de tuin een luxe buiten jacuzzi voor 7 personen.

Het Vechtdal Dalfsen Ommen Overijssel Landhuis ligt in het toeristisch aantrekkelijke Overijssels Vechtdal. de rivier de Vecht doorsnijdt een deel van de gemeente en drukt zijn stempel in positieve zin op het landschap. Liefhebbers van natuur, rust en ruimte kunnen hun hart ophalen in Dalfsen. In het uitgestrekte buitengebied ontdekt u vanzelf de rijke historie van Dalfsen. Prachtige landgoederen, havezaten, buitenplaatsen en het monumentale middeleeuwse kasteel Rechteren vertellen allemaal hun eigen verhaal. Het vaak golvende landschap wordt regelmatig onderbroken door authentieke Sallandse boerderijen.

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor vergaderingen, teambuilding of op zoek naar een groepsaccommodatie geschikt voor instellingen/stichtingen of particulieren welke opvang aanbieden, neem dan even contact met ons op.

Graag tot ziens in het prachtige Vechtdal !

Ga terug naar overzicht