Vakantiewoningen huren in Dalen, Drenthe, Nederland | Premium Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Dalen, Drenthe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Dalen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Het prachtige vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte midden in de Drentse natuur heeft mooie bungalows voor 2 - 8 personen te huur in Dalen, Drenthe, Nederland. Familiepark met subtropisch zwembad en veel faciliteiten.

Deze gezellige Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Premium Cottage 6-personen beschikt over een woonkamer met open haard en flatscreen TV. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, waterkoker, broodrooster en citruspers. Voor een lekker kopje koffie kunt u de nescafé dolce gusto gebruiken. Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en föhn. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, WiFi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Luxe VIP cottage.

Met een verblijf in deze knusse Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Premium Cottage 6-personen kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving die Drenthe biedt. In het park ligt een groot meer, u kunt hier vissen, een kano of bootje huren. Natuurlijk kunt u de Drentse Hunnebedden bekijken, liever sportief bezig? In het nabij gelegen natuurreservaat het Bargerveen zijn prachtige wandel- en fietsroutes! Met een bezoek aan de dierentuin Adventure Zoo Wildlands in Emmen zult u uw kinderen een groot plezier doen!

In het fantastische Aqua Mundo zwemparadijs zullen uw kinderen zich geen minuut vervelen. Heerlijk dobberen in het 25m zwembad, roetsjen van de glijbanen, laat je meevoeren in de wildwaterbaan en geniet in de warme bubbelbaden, het kan allemaal. Er zijn voldoende activiteiten op park zoals een kinderboerderij, midgetgolf, bowlen, tennis, klimmen op het touwenparcours of de klimwand en heerlijk spelen in de speeltuin. Voor elk wat wils!
In de sfeervolle Market Dome op het park zijn verschillende restaurants en gezellige terrasjes. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Premium Cottage 6-personen in Dalen in de provincie Drenthe in Nederland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht