Vakantiewoningen huren in Dalen, Drenthe, Nederland | Comfort Bungalow voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Dalen, Drenthe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Dalen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Het prachtige vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte midden in de Drentse natuur heeft mooie bungalows voor 2 - 8 personen te huur in Dalen, Drenthe, Nederland. Familiepark met subtropisch zwembad en veel faciliteiten.

Dit vakantiepark in het gemoedelijke Drenthe en biedt volop vermaak voor jong en oud en met een verblijf in de Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Comfort Cottage 8-personen ontbreekt het u aan niets. Na een drukke dag kunt u heerlijk uitrusten bij de open haard in de woonkamer. In deze cottage zijn 4 slaapkamers aanwezig, twee badkamers waarvan één met bruisbad, dubbele wastafel en toilet en één met douche en wastafel. Apart toilet. In deze bungalow is standaard wekkerradio, kluisje en kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, WiFi in uw cottage, of dagelijks verse broodjes. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Premium en Luxe VIP cottage.

Voor 's avonds kunt u kiezen uit verschillende restaurants in de Market Dome, hier zijn ook diverse winkeltjes, gezellige terrasjes en een supermarkt met ruime keuze. Hier haalt u de overheerlijke verse broodjes voor uw ontbijt.

In het Aqua Mundo zwemparadijs kunt u genieten van een heerlijke subtropische temperatuur, heerlijk dobberen in het 25m zwembad, roetsjen van de glijbanen, of een rondje in de wildwaterbaan of geniet in de warme bubbelbaden. Voor elke leeftijd zijn er voldoende activiteiten op park zoals een kinderboerderij, midgetgolf, bowlen, tennis, klimmen op het touwenparcours of de klimwand en heerlijk spelen in de speeltuin. Voor elk wat wils! Op het grote meer in het park kunt u lekker een kano of bootje huren. Vissen behoort ook tot de mogelijkheden!

Ook in de omgeving van deze Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Comfort Cottage 8-personen kunt u een uitstapje maken naar bijvoorbeeld de nieuwe dierentuin Adventure Zoo Wildlands in Emmen! Het prachtige natuurgebied Bargerveen is een prima uitgangspunt voor een heerlijke fietstocht of een lekkere wandeling over de heide. Een bezoekje aan de hunnebedden mag natuurlijk niet ontbreken! Ook het kinderpark Plopsapark ligt vlakbij.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze knusse Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Comfort Cottage 8-personen in Dalen in de provincie Drenthe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht