Vakantiewoningen huren in Dalen, Drenthe, Nederland | Comfort Bungalow voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Dalen, Drenthe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Dalen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Het prachtige vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte midden in de Drentse natuur heeft mooie bungalows voor 2 - 8 personen te huur in Dalen, Drenthe, Nederland. Familiepark met subtropisch zwembad en veel faciliteiten.

Liefhebbers van rust en ruimte zijn bij dit familiepark aan het goede adres. De combinatie van de diverse faciliteiten en een goede service zorgen voor een geslaagde vakantie. U kunt hier nog genieten van al het natuurschoon in de provincie Drenthe. De bungalows van het park liggen rond het grote meer, u kunt een bootje huren of kanoën. Het park heeft veel faciliteiten zoals het geweldige subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, lekker roetsjen van de wildwaterbaan, of leren duiken! Ook op sportief gebied is er van alles te beleven. Je kunt er tennissen, trampoline springen, klimmen op de klimwand, boogschieten of bowlen. Kortom teveel om op te noemen.

De Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Comfort Cottage 4-personen is van alle gemakken voorzien. In de woonkamer treft u een open haard en flatscreen TV aan. De keuken is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Twee slaapkamers. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Als extra service kunt u opgemaakte bedden bij aankomst bijboeken, of WiFi toegang in uw bungalow.  Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Luxe VIP en Premium Cottages.

Een dagje geen zin om te koken? In de sfeervolle Market Dome op het park zijn verschillende restaurants, gezellige terrasjes, een Grand Cafe en een supermarkt. Er is een leuke fashion store en souvenirs winkel, leuk om een cadeautje mee te nemen naar huis!

Deze Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Comfort Cottage 4-personen is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. In het natuurreservaat Bargerveen kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte die Drenthe biedt. Het kinderpark Plopsaland ligt vlakbij het park en een bezoek aan de nieuwe dierentuin Adventure Zoo Wildlands in Emmen is beslist de moeite waard!

Wij nodigen u van harte uit voor een super verblijf in deze Center Parcs De Huttenheugte Drenthe Comfort Cottage 4-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht