Vakantiewoningen huren in Chioggia, Veneto, Italie | mobilhomes voor 5 personen

Plaats
Veneto (Chioggia), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Chioggia, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan een mooi strand gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op Camping Miramare in Chioggia bij Venetie, regio Veneto, Italie. Camping met zwembad en strand.

Deze Camping Miramare Chioggia Venetie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden + een hoogslaper. Verder beschikt dit type (Waikiki) over een badkamer met douche en wastafel, een woongedeelte met tafel, sofa, tv en airco, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair. De mobilhomes zijn gesitueerd in een rustig en mooi aangelegd gedeelte van de camping. Camping Miramare Chioggia Veneti├ź beschikt over meerdere type mobilhomes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Miramare Chioggia Venetie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt de camping over een priv├ęstrand, een zwembad, restaurant, bar, kleine supermarkt, beachvolleybalveld, tafeltennis, speeltuin en in het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

Maar de omgeving rond Chioggia is ook zeer de moeite waard om te bezoeken. Het kustgebied van Sottomarina en Chioggia staat bekend om zijn natuur- en landschapsschoon. Ook prima geschikt om op per fiets te ontdekken. Het prachtige plaatsje Chioggia moet u ook zeker bezoeken. En vanuit de haven van Chioggia bent u per boot in 10 minuten in Venetie !

Wij heten u van harte welkom op Camping Miramare in Chioggia bij Venetie in de prachtige regio Veneto in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht