Vakantiewoningen huren in Caorle, Veneto, Italie | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Veneto (Caorle), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Caorle, Veneto, Italie | vakantiehuisje voor 5 personen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie op loopafstand van een mooi zandstrand en aan de rand van het leuke stadje Caorle gelegen Glamping Lodge Tenten te huur op Camping Laguna Village.

Deze Camping Laguna Village Caorle Veneto Italie Glamping Lodge Tent is geschikt voor 5 personen en beschikt over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed en een 1-pers. bed, een badkamer met een douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met tv, sofa, tafel en stoelen wat overloopt in de deels overdekte veranda. Daarnaast beschikken deze Glamping Lodge tenten over een goed uitgeruste keuken met een grote koelkast (140 liter), gasfornuis, etc.

Naast deze gezellige Camping Laguna Village Caorle Veneto Italie Glamping Lodge Tent verhuurt Camping Laguna Village ook een kleinere mini lodge tent voor 2 personen en daarnaast ook nog diverse chalets, mobilhomes, maxicaravans en minicaravans. Als gast van deze Camping Laguna Village Caorle Veneto Italie Glamping Lodge Tent heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt Camping Laguna Village over een mooi zwembadcomplex met diverse zwembaden, kinderbadje en ligstoelen. Daarnaast vindt u op de camping een supermarkt, restaurant, bar, winkel, tv-ruimte met een groot scherm, diverse sport- en speelvelden, speeltuinen, WIFI (tegen betaling), geldautomaat, fietsverhuur en zijn er diverse watersportmogelijkheden.

Uw verblijf in deze Camping Laguna Village Caorle Veneto Italie Glamping Lodge Tent is een ideaal uitgangspunt voor het maken van mooie fietstochten en wandelingen. Het mooie zandstrand ligt op loopafstand van de camping en langs de Adriatische Kust kunt u richting het centrum van het gezellige stadje Caorle lopen. Caorle ligt mooi centraal tussen prachtige steden als Trieste en Venetie. Informeer even bij de receptie naar de mogelijkheden om dit via het openbaar vervoer of met eigen auto te ondernemen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie Glamping Lodge tenten op Camping Laguna Village aan de rand van het leuke stadje Caorle aan de Adriatische Kust in de regio Veneto in Italië. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht