Vakantiewoningen huren in Bud, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
More Og Romsdal (Bud), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Bud, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan zee gelegen luxe en standaard hytter te huur voor 6 personen vlakbij het bekende vissersplaatsje Bud in de prachtige regio More og Romsdal, Noorwegen. Uitgangspunt voor bezoek aan Atlanterhavsveien.

Deze prachtige Bud Camping More og Romsdal Noorwegen Hytter zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, een luxe keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvakken en koffiezetapparaat. Verder beschikt u over een eigen sanitair met douche en toilet en kunt u vanaf de grote overdekte veranda genieten van het prachtige uitzicht.

Bud Camping ligt op loopafstand van het leuke centrum van het vissersplaatsje Bud waar een van de mooiste Nationale Toeristische Routes van Noorwegen begint. Het is geselecteerd tot een van 's werelds mooiste kustroutes. De Atlanterhavsveien (Atlantic Ocean Road) begint in Bud en eindigt in Karvag.

Vanaf de camping is een mooie wandelroute uitgezet. Of gaat u liever met de boot het water op om te vissen. Geen probleem, op Bud Camping zijn boten te huur.

Het kleine vissersplaatsje Bud ligt slechts op een paar honderd meter. Daar vindt u winkels, restaurants, musea en galerijen. Ook een dagtrip naar Kristiansund of Molde is zeer aan te bevelen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Bud Camping op loopafstand van het vissersplaatsje Bud in de prachtige regio More og Romsdal in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht