Vakantiewoningen huren in Borger, Drenthe, Nederland | chalet voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Borger), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Borger, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Direct naast natuurgebied gelegen chalets en bungalows voor 4 - 6 personen te huur op Bospark Lunsbergen in Borger, Drenthe, Nederland. Vakantiepark met zwembad.

Dit vrijstaande Bospark Lunsbergen Borger Drenthe type Kindvriendelijk Chalet LU4K 4-personen beschikt over 2 slaapkamers (vier 1-pers. bedden), combi-magnetron, televisie, gratis WIFI, centrale verwarming, badkamer met douche en apart toilet. Geheel gelijkvloers. Terras met tuinmeubilair. De chalets zijn kindvriendelijk ingericht met campingbedje, kinderstoel, bolderwagen, fornuisbeschermer, afgeschermde wandcontactdozen en een gezamenlijke tuinomheining. Dit chalet is rookvrij.

In Drenthe, pal naast natuurgebied Gieten-Borger ligt Bospark Lunsbergen in Borger. Liefhebbers van rust en ruimte zijn bij dit park aan het goede adres. De combinatie van de diverse faciliteiten en een goede service zorgen voor een geslaagde vakantie. U geniet hier nog onbekommerd van al het natuurschoon. Fietsen langs kalme vennetjes en imposante hunebedden, wandelen langs het Boomkroonpad of een bezoek aan de enorme heidevelden van Nationaal Park De Dwingelderveld. Zoals Vincent van Gogh al zei: ‘Mooi is hier alles, waar men ook gaat’.

Bospark Lunsbergen in Borger beschikt over een overdekt zwembad met apart kleuterbad, midgetgolf, restaurant, tennisbanen en diverse sport en speelplaatsen. Dankzij de nieuwe chalets en bungalows, de vele voorzieningen en de goede service heeft u zeker een perfecte vakantie.

Wij heten u van harte welkom op Bospark Lunsbergen in Borger in de mooie provincie Drenthe, Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht