Vakantiewoningen huren in Boijl, Friesland, Nederland | vakantiehuisje voor 4 - 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Boijl), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Boijl, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Prijzen en beschikbaarheid

Landelijk gelegen vakantieboerderij “Te Hooi en te Gras” met romantische plaggenhutten en sfeervolle appartementen te huur. De vakantieboerderij ligt aan de rand van het dorpje Boijl grenzend aan het Nationale Park Het Drents/Friese Wold.

De 4-pers. plaggenhutten zijn goed geisoleerd, eenvoudig maar volledig ingericht met o.a. een bedstee met een 2-pers. matras/dekbed, 2 slaapbanken met een 1-pers. matras/dekbed, een kooktoestel, koelkast, en elektrische verlichting. Het goed verzorgde sanitair is op korte loopafstand.
Plaggenhutten: voor volwassenen nostalgie, met het slapen in de bedstee, de boomstronk als tafel en de gezellige warmte van de houtkachel. Voor kinderen sprookjesachtig. ’s Morgens gewekt worden door het ruisen van de wind en het zingen van de vogels.

Daarnaast zijn er op Vakantieboerderij te Hooi en te Gras nog andere accommodaties te huur. Het voorhuis van de boerderij biedt ruimte aan maximaal 8 personen en beschikt over een ruime kamer met open keuken met een warme landelijke uitstraling. U vindt er verder een badkamer met douche, bad, wastafel, toilet en een aparte 2e toilet, 3 slaapkamers, een gezellige woonkamer en een fraaie goed uitgeruste keuken.

Verder is er nog een – los van de boerderij – zomerhuis te huur. Het zomerhuis heeft een comfortabele woonkamer, 2 slaapkamers, een keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Het zomerhuis biedt plaats aan maximaal 4 personen. Alles is gelijkvloers.

Omdat Vakantieboerderij te Hooi en te Gras over meerdere accommodaties beschikt en daarnaast nog over een kleine knusse camping, zijn er ook meerdere combinaties mogelijk voor het boeken van een groepsverblijf. Neem even contact op met de vriendelijke eigenaren voor meer informatie en prijzen.

Als gast van deze te Hooi en te Gras Boijl Friesland Plaggenhutten en Appartementen heeft u de beschikking over goed verzorgde sanitaire voorzieningen, wasmachine en droger en speelvoorzieningen als een trampoline, skelter, step, balance bike, tafeltennistafel en zandbak.

Vakantieboerderij te Hooi en te Gras grenst aan 1 van de mooiste Nationale Parken die ons land rijk is: Het Drents/Friese Wold. Een prachtig afwisselend gebied waar natuur en cultuur hand in hand gaan. Een prachtige natuur om mooie fiets- of wandeltochten te maken. Andere ontspanning nodig ? Op de Vakantieboerderij is ook een originele Finse sauna gevestigd en worden er Reiki of massagebehandelingen gegeven.

De vriendelijke eigenaren heten u van harte welkom en nodigen u graag uit voor een verblijf op Vakantieboerderij te Hooi en te Gras !

Ga terug naar overzicht