Vakantiewoningen huren in America, Limburg, Nederland | Comfort Bungalow voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (America), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in America, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Midden in de bossen in het prachtige Limburgse natuurschoon vakantiewoningen voor 2-8 personen te huur op vakantiepark Center Parcs Het Meerdal in America. Vakantiepark met subtropisch zwembad, grote visvijver en veel activiteiten voor kinderen.

In dit vakantiepark valt voldoende te beleven voor jong en oud en ook in de omgeving! Er zijn diverse fiets en wandelroutes uitgezet in het Nationaal Park De Groote Peel, zo kunt u genieten van het prachtige Limburgse landschap! Uw kinderen zult u zeker een plezier doen met een bezoek aan het attractiepark Toverland. Liever een dagje winkelen? Eindhoven ligt maar op 38 km van het park!

In deze Center Parcs Het Meerdal Limburg Nederland Comfort Cottage 8-personen kunt u heerlijk uitrusten van een lange dag in de gezellige woonkamer met open haard. De open keuken is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Apart toilet. Op de eerste etage twee 2-persoonslaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de tweede etage twee 2-persoonslaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, een afwasmachine, wifi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Als u even op de site kijkt vindt u extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Premium en VIP Cottages.

Op dit vakantiepark is een fantastisch subtropisch zwembad met een glijbaan van maar liefst 103 meter lang! Dobberen in het golfslagbad, buiten zwemmen in het buitenbad of genieten van een heerlijk kruidenbad. U kunt ook met de hele familie workshops volgen, of samen klauteren in het touwenparcours High Adventure Experience. Maar er zijn meer activiteiten op het park zoals het Baluba indoor speelparadijs, het indoor boogschieten, badminton, bowlen of airhockey.
Voor buiten kunt u een bootje huren en lekker varen op de grote vijver op het park, en zijn ook diverse andere activiteiten zoals een grote speeltuin, dieren verzorgen, de Laser Battle, funbikes of fietsen huren. Kortom er is teveel om op te noemen.

De verse broodjes voor uw ontbijt in deze Center Parcs Het Meerdal Limburg Nederland Comfort Cottage 8-personen haalt u in de supermarkt, en voor 's avonds kunt u kiezen uit maar liefst vijf verschillende restaurants in de Market Dome, hier zijn ook diversen winkeltjes. Leuk om even een cadeautje voor thuis mee te nemen!

Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Center Parcs Het Meerdal Limburg Nederland Comfort Cottage 8-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht