Vakantiewoningen huren in America, Limburg, Nederland | Comfort Bungalow voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (America), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in America, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Midden in de bossen in het prachtige Limburgse natuurschoon vakantiewoningen voor 2-8 personen te huur op vakantiepark Center Parcs Het Meerdal in America. Vakantiepark met subtropisch zwembad, grote visvijver en veel activiteiten voor kinderen.

In dit vakantiepark valt voldoende te beleven voor jong en oud. U kunt hier lekker actief bezig zijn. Allereerst natuurlijk het fantastische subtropische zwembad met een glijbaan van maar liefst 103 meter lang! Dobberen in het golfslagbad, zwemmen in het buitenbad of genieten van een heerlijk kruidenbad. Maar er zijn meer activiteiten op het park zoals het Baluba indoor speelparadijs, het indoor boogschieten, badminton, bowlen of airhockey. U kunt ook met de hele familie workshops volgen, of samen klauteren in het touwenparcours High Adventure Experience. Voor buiten zijn er ook diverse activiteiten zoals een grote speeltuin, dieren verzorgen, de Laser Battle, funbikes, fietsen of een bootje huren en lekker varen op de grote vijver op het park. Kortom er is teveel om op te noemen. 

In deze Center Parcs Het Meerdal Limburg Nederland Comfort Cottage 4-personen kunt u heerlijk uitrusten van een lange dag bij de open haard in de gezellige woonkamer. De open keuken is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers en een apart toilet. De badkamer heeft een bad en wastafel. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, een afwasmachine, wifi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Premium en VIP Cottages.

In de omgeving van deze Center Parcs Het Meerdal Limburg Nederland Comfort Cottage 4-personen zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgezet in het Nationaal Park De Groote Peel, zo kunt u genieten van het prachtige Limburgse landschap! Uw kinderen zult u zeker een plezier doen met een bezoek aan het attractiepark Toverland. Liever een dagje winkelen? Eindhoven ligt maar op 38 km van het park! 
Voor 's avonds kunt u kiezen uit vijf verschillende restaurants in de Market Dome, hier zijn ook diverse winkeltjes en een supermarkt met ruime keuze. Hier haalt u de overheerlijke verse broodjes voor uw ontbijt.

Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Center Parcs Het Meerdal Limburg Nederland Comfort Cottage 4-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht