Vakantiewoningen huren in Agropoli, Campanië, Italië | appartement voor 4 personen

Plaats
Campanië (Agropoli), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Agropoli, Campanië, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 4 personen in Agropoli in de mooie regio Campanië in Italië.

Vakantiecomplex Parco Elena Agropoli Campanië Italië beschikt over 2-kamer appartementen (45 tot 60 m2): woonkamer met een 2-pers. divanbed en eettafel. Een 2-persoons slaapkamer. Kookhoek. Douche/bidet/WC. Let op: 1 huisdier is toegestaan. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Voor buiten heeft u de beschikking over een kleine tuin.

Vakantiecomplex Agropoli Campanië Italië bevindt zich aan de rand van het nationaal park van Cilento. Het bestaat uit verschillende kleine gebouwen met 4 appartementen. Het vakantiecomplex is gelegen op 5 km van het centrum van Agropoli en op 5 km afstand van zee. Voor medegebruik: groot terrein, buitenzwembad en een kinderzwembad, tennisbaan, tafeltennis, jeu de boules, velden voor minivoetbal, beach-volley en boccia. Het vakantiecomplex beschikt over een receptie, restaurant, bar, salon met TV, nachtclub/disco en een wasmachine (voor medegebruik, extra). Let op: animatie in het hoogseizoen. Excursiemogelijkheden heeft u naar Paestum, Velia, Pompei en de Vesuvius, het eiland Capri en Napels.

De badplaats Agropoli is gelegen aan de kust, op ca. 80 km ten zuiden van Napels. Bezienswaardig is het historisch centrum en de antieke stad. De fijne zandstranden van Agropoli tot Paestum zijn vlak afhellend. Agropoli is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes langs de kust en in het achterland.

De regio Campanië ligt rond de baai van Napels en Sorrento. U vindt hier de enorme Vesuvius met de enorme bergketens en de klassieke ruïnes. De populaire badplaatsen zijn onder meer het charmante Sorrento en Amalfi, het chique Positano en Ravello. De streek heeft dan ook alles wat een mens zich kan wensen: veel natuurschoon met een prachtige kust, ongerepte bergen en een heerlijk klimaat.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Agropoli in de mooie regio Campanië in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht