Vakantiepark Zeewolde: Bungalow type Zilverreiger 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Zeewolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Zeewolde, Veluwemeer, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark Zeewolde in Zeewolde, Flevoland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 24-personen te huur op RCN Vakantiepark Zeewolde in Flevoland, Nederland. Familiepark met eigen strand, jachthaven en zeilschool.

Deze RCN Vakantiepark Zeewolde Bungalow type Zilverreiger 6-personen is modern ingericht met zit-en eethoek en heeft een beschikt over een zithoek met TV en eethoek. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, combimagnetron, koelkast met vriesvak, Nespresso- en filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Badkamer met wastafel en douche. Er zijn drie slaapkamers waarvan één op de begane grond. Voor buiten een overdekt terras met tuinmeubilair.

Over RCN Vakantiepark Zeewolde

Dit familiepark ligt op een uitstekende locatie aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand. Lekker zwemmen en zonnen op de ligweide en ook de watersportliefhebbers komen hier aan kun trekken, je kunt er surfen, zeilen, waterskiën, of bootje varen. Op het park zijn boten te huur en kunt u er fietsen huren. Het park beschikt over meerdere speeltoestellen en airtrampolines voor de kinderen. Verder is er nog een Jeu de Boulesbaan, tennisbaan, pannaveld, en een dierenweide. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Op het park zijn verschillende horecamogelijkheden zoals de brasserie 't Wolderwijd waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of gezellig borrelen direct aan het Veluwe meer! Voor een snlle hap kunt u terecht bij de snackbar.

Uitstapjes in de buurt van het vakantiepark aan het Veluwemeer

Als gast van deze RCN Vakantiepark Zeewolde Bungalow type Zilverreiger 6-personen gelegen direct aan het Veluwemeer kunt u genieten van zon, zee en de watersport. Met de fietspont bent u zo aan de overkant van het meer, de Veluwe is dan op korte afstand. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Attractiepark Walibi, maar ook het Dolfinarium in Harderwijk is vlakbij.

In deze gezellige RCN Vakantiepark Zeewolde Bungalow type Zilverreiger 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Flevoland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht