vakantiehuisjes huren in Wittelte, Diever, Drenthe, Nederland | stacaravan voor 4 - 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Wittelte, Diever), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuisjes huren in Wittelte, Diever, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op prachtige locatie in Drenthe gelegen vakantiehuisjes voor 4 - 6 personen te huur op Camping Wittelterbrug in Wittelte, Diever, Drenthe, Nederland. Camping met zwembad.

Camping Wittelterbrug Wittelte Diever Drenthe Vakantiehuisjes (type Stacaravan) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (2-pers. slaap-)sofa, tafel, en een keuken met o.a. kookplaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair.

De Camping Wittelterbrug Wittelte Diever Drenthe Vakantiehuisjes zijn gelegen op Camping Wittelterbrug in Wittelte bij Diever. Naast deze stacaravans beschikt de camping ook over kampeerhutten.

Als gast van deze Camping Wittelterbrug Wittelte Diever Drenthe Vakantiehuisjes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Wittelterbrug over een overdekt en verwarmd zwembad, een gezellige kantine met bar, eetgelegenheid, (snack)afhaalservice, WIFI, nieuwe speeltuin, sport- en speelveld, jeu de boulesbaan, fietsverhuur en er is een actief recreatieprogramma voor het hele gezin.

De Camping Wittelterbrug Wittelte Diever Drenthe Vakantiehuisjes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De camping is gelegen tussen de nationale (parken) natuurgebieden van Diever en Dwingeloo (het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld), waar u eindeloos kunt fietsen en wandelen. Naast de camping ligt uitstekend viswater. De voorzieningen op deze 4 sterren camping zijn van een hoog niveau (ANWB cijfer 8,4), met ruime jaarplaatsen en seizoenplaatsen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze vakantiehuisjes op Camping Wittelterbrug in Wittelte bij Diever in de provincie Drenthe in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht