Vakantiehuisjes huren in Tived, Örebro, Zweden | vakantiehuisje voor 2 - 6 personen

Plaats
Orebro (Tived), Vakantiehuizen Zweden
Park
Vakantiehuisjes huren in Tived, Örebro, Zweden
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig midden in de natuur gelegen vakantiehuisjes voor 2 - 6 personen te huur op Camping Tiveden in Tived bij Nationaal Park Tiveden in de regio Örebro in Zweden.

Dit fraaie Camping Tiveden Tived Örebro Zweden Vakantiehuisje beschikt over 27m2 woonruimte en beschikt over een afzonderlijke slaapkamer met 4 losse bedden; 2 aan 2 boven elkaar, badkamer met douche, wastafel en toilet, een knusse woonkamer met een (2-pers. slaap-)sofa, eettafel met stoelen en een open keukentje met o.a. koelkast en magnetron. Voor buiten beschikt u over een gezellige veranda met tuinmeubilair.

Camping Tiveden beschikt over meerdere type vakantiehuisjes voor 2 - 6 personen waaronder een knusse "paardenstuga". Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Het Camping Tiveden Tived Örebro Zweden Vakantiehuisje is gelegen op Camping Tiveden, een heerlijke, rustig gelegen, familie-camping. Omgeven door bossen en direct gelegen aan 1 van de heldere grote bron-meren van Zweden: het Unden. En óók nog in de naaste omgeving van het adembenemende Nationaal Park Tiveden.

Wat heeft u nog meer nodig? Rust, ruimte en deze overweldigende natuur: In het nooit door mensen bewoonde Tiveden kunt u naar hartenlust wandeltochten maken, fietsen of kanoën. Het zijn alleen de zonnestralen door eeuwenoude bomen, mossen, zwerfkeien en de kabbelende beekjes welke uw zintuigen prikkelen. Met een zelf meegenomen knapzak kun je even gaan zitten picknicken op 1 van de reusachtige keien, of een worstje grillen op de barbecueplaats. Zo’n vuurtje maak je altijd met en voor elkaar. En misschien kijkt er wel een eland toe vanachter een boom?

Als gast van dit Camping Tiveden Tived Örebro Zweden Vakantiehuisje geniet u van de gastvrijheid en de comfortabele faciliteiten van onze camping. U bent even helemaal weg van alle drukte die soms in het dagelijks leven op je af komt. Uw eigen plekje, avontuurlijk met een tent, camper of juist lekker veilig in een vakantiehuisje met eigen keuken, douche en toilet.

U bepaalt uw eigen dag, niets moet…alles kan. En in de kleine, gezellige receptie helpen wij u op een persoonlijke manier met alle mogelijkheden van de omgeving. Onze tip voor u, die niet (meer) gebonden zijn aan schoolvakanties: kom eens langs in het voorjaar (mei/juni) en in de maand september: Zweden is dan op zijn verrassends mooi qua weer en schoonheid in de toch al adembenemende natuur.

De eigenaren heten u van harte welkom in dit mooie vakantiehuisje op Camping Tiveden in Tived in de regio Örebro in Zweden. Kijk even op de website voor meer informatie.

Ga terug naar overzicht