Vakantiehuisjes huren in Pliskovice, Mirovice, Zuid Bohemen, Tsjechie | vakantiehuisjes voor 4 - 6 personen

Plaats
Zuid Bohemen (Mirovice), Vakantiehuizen Tsjechië
Park
Vakantiehuisjes huren in Pliskovice, Mirovice, Zuid Bohemen, Tsjechie
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een gezellige boerderij aan de rand van het dorp gelegen kampeerhutten en appartementen voor 4 - 10 personen te huur op Guesthouse Camping Pliskovice in Mirovice, Zuid Bohemen, Tsjechie.

Deze Guesthouse Camping Pliskovice Zuid Bohemen Tsjechie Vakantiehuisjes zijn gelegen in en rond een mooie vakantieboerderij aan de rand van het kleine dorpje Pliskovice in Zuid Bohemen, ongeveer 75km. ten zuiden van Praag.

In de vakantieboerderij zijn 2 prachtige appartementen gevestigd, 1 appartement geschikt voor 4 - 6 personen en 1 voor 4 - 10 personen. De Guesthouse Camping Pliskovice appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een ruime badkamer met douche, wastafels en toilet, een woonkamer met een (2-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en eettafel met stoelen.

Daarnaast heeft Guesthouse Camping Pliskovice nog gezellige kampeerhutten in de verhuur welke geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Ze beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en 1 slaapkamer met een stapelbed en verder over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en eettafel met stoelen. Deze kampeerhutten hebben geen stromend water. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair. Het sanitairgebouw van de camping is nabij gelegen.

Als gast van deze Guesthouse Camping Pliskovice Zuid Bohemen Tsjechie Vakantiehuisjes kunt u gebruik maken van een café-restaurant met gezellig terras, een klein zwembadje voor de kinderen, badminton/volleybalveld, jeu de boules baan, wipwap, schommel, zandbak en trampoline. Mocht het slecht weer zijn, dan kunnen de gasten gezellig binnen darten, bordspelletjes doen, sjoelen, biljarten of een leuke film kijken.

De Guesthouse Camping Pliskovice Zuid Bohemen Tsjechie Vakantiehuisjes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De prachtige omgeving en de historisch cultuur bieden uitgebreide mogelijkheden voor het maken van fietstochten, wandelingen of om heerlijk te vissen. Een bezichtiging van de steden Ceské Budéjovice, Pisek en Tabor is zeer de moeite waard. Er is ook een goede bus- en treinverbinding naar Praag; ideaal voor een dagje uit, cultuur of shoppen. Maar de schilderachtige streek is ook bekend vanwege de vele kastelen, burchten, ruïnes, historische monumenten, kuurbadplaatsen en musea.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze mooie Guesthouse Camping Pliskovice in Pliskovice bij Mirovice in de provincie Zuid Behomen in Tsjechie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht