Vakantiehuis Zwolle: Chalet type Rozemarijn 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Zwolle), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Zwolle, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Chalet voor 4-personen te huur op Molecaten Park De Agnietenberg in Zwolle, Overijssel, Nederland.

Leuke vakantiechalets te huur voor 4-6 personen op het Molecaten Park De Agnietenberg in Zwolle, Overijssel. Familiepark vlakbij het Vechtdal met natuurplas en strand.

Prachtige chalet voor een ideale gezinsvakantie. Dit Molecaten Park De Agnietenberg Chalet type Rozemarijn 4-personen heeft de volgende indeling: gecombineerde woon-eetkamer met LCD TV, open keuken met afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-pers. bedden. In dit chalet is bedlinnen aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Buiten op de veranda is er tuinmeubilair aanwezig. Helaas zijn huisdieren zijn in dit rookvrije chalet niet toegestaan. Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi. U kunt parkeren op de centrale parkeerplaats op het park.

Het vakantiepark De Agnietenberg

Bij het vakantiepark Molecaten Park De Agnietenberg in Zwolle kunt u genieten van al het natuurschoon in het Vechtdal. Grenzend aan het park ligt de Agnietenplas met zandstrand, waar je lekker kunt zonnen, zwemmen en spelen. Ook bootje varen en vissen behoort tot de mogelijkheden. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam op het park voor leuke activiteiten zoals lekker knutselen met de schildpadjes Molly en Caatje. Voor de wat oudere jeugd is er de Wipe It Out stormbaan met glij-en klimonderdelen, kruipmuren en megaballen, of doe mee aan een te gekke schuimparty met gave muziek, en veel schuim, wat een feest om dit te beleven. Verder is er een speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel en sportveld voor panna- basketbal en volleybal. Direct naast het park is het restaurant de Agnietenberg waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uw verse broodjes voor het ontbijt kunt u bij de receptie bestellen en de supermarkt vindt u ca. 2 km buiten het park.

De omgeving van het park De Agnietenberg

Dit familiepark ligt prachtig gelegen in de overweldigende natuur van het Vechtdal. Vele wandel- en fietsroute zijn mogelijk om dit natuurgebied te ontdekken. Bij de receptie zijn fietsen te huur.  
Verder is er in de omgeving voldoende te beleven, bezoek de gezellige plaatsjes Ommen en Dalfsen, of breng een bezoek aan het bakkerijmuseum in Hattum. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het Dinopark in Zwolle of het doepark Nooterhof. Ook de grotere attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk en de Apenheul in Apeldoorn en Walibi Holland in Biddinghuizen zijn niet ver rijden. En een dagje shoppen kan prima in de gezellige Hanzestad Zwolle!

In dit gezellige vlakbij het strand gelegen Molecaten Park De Agnietenberg Chalet type Rozemarijn 4-personen zult u samen genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Overijsselse landschap. Van harte welkom!

Ga terug naar overzicht