Vakantiehuis Zwolle: Chalet type Pioen 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Zwolle), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Zwolle, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Fantastisch 6-persoons chalet te huur op Molecaten Park De Agnietenberg in Zwolle, Overijssel, Nederland.

Leuke vakantiechalets te huur voor 4-6 personen op het Molecaten Park De Agnietenberg in Zwolle, Overijssel. Familiepark vlakbij het Vechtdal met natuurplas en strand.

Dit Molecaten Park De Agnietenberg Chalet type Pioen 6-personen heeft een werkelijk grandioos uitzicht over de Agnietenplas, wat genieten om s' morgens wakker te worden aan dit prachtige water. Dit chalet is verder van alle gemakken voorzien zoals LCD TV, een afwasmachine, keramische kookplaat, Senseo, en waterkoker. Er zijn drie slapkamers  waarvan één een 2 persoons bed heeft. Als extra service is het bedlinnen aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Veranda met tuinmeubilair. Het chalet is rookvrij en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. U kunt ( tegen betaling) gebruikmaken van WiFi.

Park De Agnietenberg

Het is heerlijk relaxen op dit gezellige familiepark Molecaten Park De Agnietenberg bij Zwolle. Dit park ligt direct aan de Agnietenplas met zandstrand. U kunt gebruik maken van verschillende activiteiten van Buitensport Zwolle, zoals mountainbiken, een vlot bouwen, kanoën of boogschieten. Lekker zonnen op het strand, maar ook zwemmen, varen en vissen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in Berkum op 2 km afstand van het park. De broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen bij de receptie. Verder is er op het park een speeltuin met een airtrampoline, tafeltennis, panna-,volleybal- en basketbalveld, en een Wipe It Out stormbaan om lekker te kunnen klimmen, glijden en kruipen. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten waaronder een te gekke schuimparty! Bij het restaurant De Agnietenberg kunt u terecht voor een lunch of diner.

De omgeving van park De Agnietenberg

Dit familiepark ligt vlakbij een mooi natuurgebied in het Overijsselse Vechtdal, waar u heerlijk kunt wandelen, ook zijn er prachtige fietsroutes langs de Vecht, de routes liggen voor u klaar bij de receptie! Hier zijn ook fietsen te huur.
Een uitstapje naar het Nationaal Park de Weerribben is een optie, lekker een kanoroute uitzoeken en genieten van de prachtige natuur in dit park. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, wat dacht u van Dinoland in Zwolle of het doepark Nooterhof. De grote attractie- en dierenparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk, de Apenheul in Apeldoorn of Walibi in Biddinghuizen zijn niet ver rijden vanaf het park. 
Een bezoek aan de Hanzestad Zwolle mag deze vakantie natuurlijk niet ontbreken.

In dit gezellige Molecaten Park De Agnietenberg Chalet type Pioen 6-personen kunt u genieten van een top vakantie in de provincie Overijssel! We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht