Vakantiehuis Zwolle: Chalet type Madelief 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Zwolle), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Zwolle, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knus 2-persoons chalet te huur op Molecaten Park De Agnietenberg in Zwolle, Overijssel, Nederland.

Leuke vakantiechalets te huur voor 4-6 personen op het Molecaten Park De Agnietenberg in Zwolle, Overijssel. Familiepark vlakbij het Vechtdal met natuurplas en strand.

Dit gezellige kleine Molecaten Park De Agnietenberg Chalet type Madelief 2-personen is een knus chalet en ideaal om met 2 personen te genieten van een fijne vakantie. De indeling: woon-/eetkamer met TV, open keuken met magnetron, waterkoker en Nespresso koffiezetapparaat. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en badkamer met douche, wastafel en toilet. De bedden zijn voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Buiten op de veranda kunt u gebruikmaken van tuinmeubilair. Huisdieren, maximaal 2, zijn toegestaan. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Dit gezellige familiepark Molecaten Park De Agnietenberg ligt direct aan de Agnietenplas waar je kunt zonnen op het strand, maar ook zwemmen varen en vissen. Op het park is een speeltuin, een airtrampoline, tafeltennis, panna-,volleybal- en basketbalveld. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten waaronder een te gekke schuimparty! Naast het park is het restaurant De Agnietenberg waar u terecht kunt voor een lunch of diner. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in Berkum op 2 km afstand van het park. Fietsen zijn te huur bij de receptie.

De omgeving

Dit familiepark ligt vlakbij een mooi natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen, ook zijn er prachtige fietsroutes langs de Vecht, de fietsroutes liggen voor u klaar bij de receptie!
U kunt gebruik maken van verschillende activiteiten van Buitensport Zwolle, zoals mountainbiken, een vlot bouwen, kanoën of boogschieten.
Een uitstapje naar het Nationaal Park de Weerribben is een optie, lekker een kanoroute uitzoeken en genieten van de prachtige natuur in dit park. Ook de grote attractie- en dierenparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk, de Apenheul in Apeldoorn of Walibi in Biddinghuizen zijn niet ver rijden vanaf het park.
In het vlakbij gelegen Emst kunt u een bezoek brengen aan 't Smallert met een visvijver, forellenkwekerij speelpark en kaarsenmakerij. Een bezoek aan de Hanzestad Zwolle mag deze vakantie natuurlijk niet ontbreken.

In dit gezellige Molecaten Park De Agnietenberg Chalet type Madelief 2-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Overijssel! We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht