Vakantiehuis Zorgvlied: Vakantiewoning type Paviljoen XL 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Zorgvlied), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Zorgvlied
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiewoning voor 6 personen te huur op Park Drentheland in Zorgvlied, Drenthe, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Drents-Friese Wold vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Park Drentheland in Zorgvlied, Drenthe, Nederland. Familiepark met buitenzwembad en paardenpensionstalling.

Deze vrijstaande Park Drentheland vakantiewoning type Paviljoen XL 6-personen beschikt over een ruime woonkamer met open keuken met combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Toilet. Er zijn drie slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op Park Drentheland

Volop genieten van een heerlijke vakantie dat kan als gast van deze Park Drentheland vakantiewoning type Paviljoen XL 6-personen. Deze vakantiewoning ligt op een prachtige locatie vlakbij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het park beschikt over een 18 holes midgetgolfbaan, twee verlichte all-weather tennisbanen, tafeltennistafel, een volleybal- en basketbalveld en meerdere speeltuintjes en niet te vergeten een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad. In het restaurant kunt u dagelijks genieten van een overheerlijk ontbijt, lunch of diner. Bij de receptie kunt u fietsen huren en het prachtige Drentse landschap ontdekken.

Als u met eigen paard wilt komen genieten van het Drentse land is dit geen enkel probleem. Er zijn op het terrein pensionstallen aanwezig maar ook was- en droogkamer, buitenbak, afspuitplaatsen en een trainingsmolen, ook kunt u gebruik maken van weidegang. U heeft de mogelijkheid om paardrijlessen te nemen en de omgeving is uiterst geschikt om mooie buitentochten te maken door de natuur. Samen met uw paard genieten van een welverdiende vakantie, het kan allemaal op dit unieke vakantiepark!

Activiteiten in de omgeving

Het zal moeilijk worden een keuze te maken voor de vele uitstapjes in de omgeving. In de gezellige dorpjes Vledder en Frederiksoord zijn diverse musea, maar een bezoek aan de hunebedden en het Drents museum in Assen mag niet ontbreken. Bezoek het Museumdorp Orvelte of het Veenpark in Barger-Compascuum. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold met ruim 6000 hectare bos, stuifzand, heide en beekdalgraslanden is een paradijs voor fietsers en ruiters met de vele fiets- en ruiterroutes. Voor de kleintjes is het kabouterbos in Eext een echte aanrader!  Natuurlijk brengt u ook een bezoek aan Dierenpark Wildlands Zoo in Emmen. Er liggen bij de receptie folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze gezellige Park Drentheland vakantiewoning type Paviljoen XL 6-personen kunt u genieten van de rust en ruimte in de prachtige provincie Drenthe. Wij verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht